Antena Meniu Search
x

Video Minelli, interviu la Observator despre primul ei album. Cine a convins-o pe artista internaţională să lanseze un album?

Minelli a fost invitată la Observator 12-14.

de Redactia Observator

la 21.03.2023, 14:27

Vezi și

CINE A CONVINS-O PE MINELLI SA LANSEZE PRIMUL EI ALBUM?

"Nu aveam în cap să lansez un album, dar după ce am lansat piesa "Rampampam", în toate interviurile la care luam parte, atât în ţară cât şi afară, eram întrebată când vine un album. Şi m-am gândit că dacă oamenii vor să scot un album şi vor mai multă muzică dintr-o dată din partea mea, de ce nu? Şi atunci am început să mă gândesc să scot un album." 

DE ZIUA INTERNAŢIONALĂ A FERICIRII, MINELLI NE SPUNE CE ÎNSEAMNĂ FERICIREA PENTRU EA 

"Fericirea este să pot să fac ceea ce îmi place. Şi uite că o trăiesc în momentul ăsta. Şi să pot să mă bucur de lucrurile alea simple, poate să mă trezesc la ora 9, ceea ce nu prea se întâmplă mereu."

ÎN CE ŢARĂ ÎNDEPĂRTATĂ SE AUDE MUZICA LUI MINELLI

" Piesa "Could be something", pe care am lansat-o în octombrie ştiu că a ajuns în Japonia, dar mi-aş dori să ajungă un pic mai mult, să facem un turneu şi în Japonia. Mi-ar plăcea mult, e o cultură nouă pe care vreau să o exploatez." 

MINELLI, O MAMĂ SINCERĂ. CE AR FACE DACĂ UNUL DINTRE COPII AR VREA SĂ FIE ARTIST, DAR NU ARE TALENT 

"Aş fi sinceră, clar. I-aş zice că trebuie să îşi găsească altceva de făcut. Vreau să îmi conduc copiii spre drumuri reale. Le place muzica, dar uite, pe Sara nu o văd neapărat. Îi place să danseze, îi place să cânte aşa la duş. I-am zis. Ea ştie că nu o văd cu o carieră în muzică. Ea are 13 ani, la mine deja la 13 ani era totul despre muzică. Iar Filip, îl văd aşa un pic artist, îl văd că îi plac piesele, îmi spune <Mama, vreau o piesă cu beat>. "

COPIII, CEI MAI MARI CRITICI AI LUI MINELLI 

"De fiecare dată când ajung acasă, a doua zi după ce vin de la studio, când mergem spre grădiniţă le arat ce am scris şi îmi spun, asta îmi place, asta nu, şi îmi dau note."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Minelli, interviu la Observator despre primul ei album. Cine a convins-o pe artista internaţională să lanseze un album?