Antena Meniu Search
x

Video Vali Vijelie: "Meseria mea este ca cea a unui grădinar: sădeşte, iar la un moment dat, vei culege roadele!"

Unul dintre veteranii muzicii de petrecere a mărturisit, în direct, la Observator că dacă nu ar fi avut talent artistic, cel mai probabil ar fi ales o meserie în domeniul construcţiilor!

de Redactia Observator

la 20.06.2023, 14:52

Vezi și

Vali Vijelie cântă de la vârsta de 10 ani: a moştenit talentul din familie şi iubeşte ceea ce face! În direct, la jurnal, a povestit telespectatorilor şi care este diferenţa dintre vechea gardă a muzicii de petrecere şi noua generaţie, în ceea ce priveşte succesul muzical: "Înainte te lansai, ajungeai de la sat, la oraş, acum dacă ai scos o melodie, în maximum o lună poţi să ajungi pe tot mapamondul!" Dar cu o floare nu se face primvară, completează artistul, care îi sfătuieşte pe muzicienii novici să muncească, ca să se menţină în topuri! La zeci de ani de la lansare, Vali Vijelie este încă în clasamentele de profil, fiecare piesă ajungând în trending, pe YouTube.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Vali Vijelie: "Meseria mea este ca cea a unui grădinar: sădeşte, iar la un moment dat, vei culege roadele!"