Antena Meniu Search
x

Video Wrs şi Emilian laudaţi de juraţii "Te cunosc de Undeva" la fiecare transformare. Emilian: "Noi suntem tocilarii acestei emisiuni!"

Câştigătorii sezonului 18 din emisiunea Te cunosc de Undeva continuă să impresioneze juraţii şi în sezonul actual. După ce au fost protagoniştii unuia dintre cele mai grele momente din istoria show-ului de transformări cu piesa "Tico, Tico" a Dalidei, Wrs şi Emilian au intrat, săptămâna trecută, în pielea a doua personaje pe care le aşteptau încă din prima ediţie a sezonului trecut - Ozuna şi Cardi B, pe care i-au imitat la perfecţie. 

de Redactia Observator

la 28.04.2023, 19:05

Vezi și

"Ne place să stăm să analizăm personajele în amănunt. Suntem tocilarii emisiunii", a recunoscut Emilian, în direct, la Observator 12. Wrs, în schimb, a fost provocat de Andreea Ţopan şi de Valentin Butnaru să jurizeze momentul de la  "Te Cunosc de Undeva", ediţia din Spania, unde chiar el a fost personajul interpretat de un artist local. Ce a declarat, urmăriţi în materialul video.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
wrs
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Wrs şi Emilian laudaţi de juraţii "Te cunosc de Undeva" la fiecare transformare. Emilian: "Noi suntem tocilarii acestei emisiuni!"