Meniu
Search
x

Percheziții la primăria Otopeni într-un dosar de corupție. Procurorii DNA estimează un prejudiciu de 35 de milioane de lei

Procurorii DNA efectuează, marţi, percheziţii la sediul Primăriei Otopeni, în cadrul unui dosar de corupţie ce vizează efectuarea de plăţi pentru lucrări neefectuate la apă şi canalizare, prejudiciul fiind de aproximativ 35 milioane lei, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.

De Redactia Observator la 13.09.2022, 15:00

DNA a anunţat marţi că procurorii de la Secţia de combatere a corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2011 - 2017, în legătură cu derularea unor contracte de execuţie lucrări.

În cursul zilei de marţi, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii domiciliare la o instituţie publică situată în judeţul Ilfov.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba de Primăria Otopeni, iar ancheta vizează modul în care Primăria oraşului a efectuat plăţi de 35 milioane lei pentru lucrări de apă şi canalizare care nu au fost executate în realitate. 

"Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie –  Secţia de combatere a corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2011 – 2017, în legătură cu derularea unor contracte de execuţie lucrări. În cursul zilei de 13 septembrie 2022, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii domiciliare la o instituţie publică situată în judeţul Ilfov", a anunţat DNA, marţi, printr-un comunicat de presă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Justitie » Percheziții la primăria Otopeni într-un dosar de corupție. Procurorii DNA estimează un prejudiciu de 35 de milioane de lei