Meniu
Search
x

Primarul din Ștefănești, reținut după ce o copilă de 13 ani a fost violată și a născut, a fost eliberat

Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea a decis punerea în libertate a primarului din Ștefănești și a celorlalte două persoane reținute joi seară în dosarul de viol sau act sexual cu un minor, în care victima este o fată care avea 13 ani la data faptelor. În urma abuzului, minora a rămas însărcinată.

De Redactia Observator la 11.06.2021, 16:11

Ştefan Ionel Robert, primarul din Ştefăneşti acuzat că a lăsat însărcinată o copilă de 13 ani, a fost reţinut joi seară, alături de alte două persoane. Dosarul a fost trimis, vineri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă,  suspecții fiind sub puterea măsurii preventive a reținerii.

Prin ordonanța procurorului, vineri, a fost respinsă propunerea organelor de cercetare penală și a fost revocată măsura reținerii, "întrucât nu mai subzistă temeiurile care au stat la baza acesteia, urmând ca cercetările să fie continuate cu suspecții în stare de libertate", potrivit unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea. 

Victima a născut în urma abuzurilor

Potrivit surselor Observator, fata ar fi fost abuzată de patru bărbaţi la o petrecere, iar printre aceştia s-ar fi aflat şi edilul din Ştefăneştii de Jos. S-ar fi întâmplat în 2017, dar violurile ar fi continuat şi după acea petrecere, spun anchetatorii. Adolescenta a şi născut un copil. 

Ionel Robert Ștefan este primar din 2016, când l-a învins pe fostul edil, Anghel Rababoc, anchetat pentru un tun imobiliar. Mai exact, un schimb de terenuri dintre Gigi Becali şi Ministerul Apărării. Becali a cedat un teren de 10 hectare în Ştefăneştii de Jos pentru o suprafaţă similară în Voluntari. Iar ultimele alegeri s-au lăsat cu bătaie. Actualul edil a fost acuzat că a lovit un bărbat în secţia de votare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Justitie » Primarul din Ștefănești, reținut după ce o copilă de 13 ani a fost violată și a născut, a fost eliberat

Breaking News

Vremea se schimbă radical

Vremea se schimbă radical