Antena Meniu Search
x

Video Primarul din Ştefăneştii de Jos, acuzat de viol, lăsat în libertate. Procurorii au decis că nu reprezintă un pericol public

Decizie supriză a procurorilor! După audieri maraton şi percheziţii cu puşca la piept, unul dintre cei mai bogaţi primari din ţară, edilul din Ştefăneştii de Jos, bănuit că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor...a fost lăsat în libertate.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 11.06.2021, 19:57

Vezi și

Potrivit surselor Observator, primarul din Ştefăneştii de Jos nu reprezintă un pericol public. Asta a stat la baza deciziei procurorului de a nu lua nicio măsură preventivă pe numele primarului. Nici măcar cea a controlului judiciar. Ba mai mult, pentru că nu ar exista temei a fost revocată şi măsura reţinerii.

Cercetările vor continua, în libertate, act sexual cu minori, viol, şantaj şi influenţarea declaraţiilor. Sunt mai multe persoane implicate în aceste cercetări. În fapt, anchetatorii spun că minora i-ar fi fost plasată primarului la o petrecere în 2017. În 2018, fata a născut un copil la maternitatea Polizu.

Potrivit surselor Observator, primarul nu a recunoscut nicio acuzaţie în faţa anchetatorilor. Există un dosar în 2018 care privea act sexual cu minori, iar în luna februarie a anului 2021 a fost depusă şi o plângere, cele două dosare fiind comasate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Justitie » Primarul din Ştefăneştii de Jos, acuzat de viol, lăsat în libertate. Procurorii au decis că nu reprezintă un pericol public