Antena Meniu Search
x

A găsit un portofel pe stradă cu aproape 1.000 de euro în el şi cinci carduri de sănătate. Femeia nu a ezitat şi s-a dus la prima secţie de poliţie din Italia

A dat peste un portofel de damă pe stradă cu aproape 1.000 de euro în el. Când s-a uitat mai bine, a observat alături de bani şi cinci carduri de sănătate.

de Redactia Observator

la 20.03.2024, 10:12

A găsit un portofel pe stradă cu aproape 1.000 de euro în el şi cinci carduri de sănătate. Femeia nu a ezitat şi s-a dus la prima secţie de poliţie din Italia - Shutterstock

Femeia nu a ezitat şi s-a prezentat la prima secţie de poliţie care i-a ieşit în cale. Descoperirea a fost făcută sâmbătă de către o italiancă din Fara Gera d'Adda, din provincia Bergamo.

A găsit un portofel cu bani şi carduri de sănătate

Femeia a observat portofelul, iar înăutru a găsit aproximativ o mie de euro în bancnote de 50, o pereche de cercei de aur și cinci carduri de sănătate, dintre care patru aparțineau copiilor cu același nume.

Italianca a contactat imediat poliția locală pentru a restitui portofelul proprietarului de drept, care s-a dovedit a fi o femeie care îşi crește singură cei patru copii.

Când a văzut portofelul pe jos nu s-a gândit nicio secundă să profite. Portofelul era al unei mame de origine africană şi rezidentă în Pontirolo Nuovo. Dacă ar fi fost găsit de altcineva care se gândea să profite, familia ar fi trebuit să petreacă o lună întreagă fără să poată conta pe salariu, scrie Fan Page.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » A găsit un portofel pe stradă cu aproape 1.000 de euro în el şi cinci carduri de sănătate. Femeia nu a ezitat şi s-a dus la prima secţie de poliţie din Italia