Antena Meniu Search
x

Foto A înghițit din greșeală una dintre căștile AirPods, după ce a confundat-o cu un analgezic: Americanca şi-a ieşit din minţi când și-a dat seama

O femeie din Boston a dezvăluit cum a înghițit accidental o cască de tip AirPods, după ce a confundat-o cu un analgezic.

de Redactia Observator

la 19.11.2021, 15:56

Femeia şi-a ieşit din minţi când și-a dat seama
Femeia şi-a ieşit din minţi când și-a dat seama - TikTok via iamcarliiib

Carli Bellmer, în vârstă de 27 de ani, a împărtășit un videoclip pe TikTok cu ea plângând, după ce și-a dat seama de ce greșeală făcuse, la câteva momente după ce a înghiţit ceea ce credea că este un ibuprofen. În cele din urmă, a reuşit să scape de cască pe cale naturală, lucru confirmat cu ajutorul unei ecografii, notează Daily Mail

Ea insistă că nu este singura persoană care a făcut o astfel de eroare tehnică, spunând: ''Nu sunt prima care face asta și cu siguranță nu voi fi ultima, așa că, în scopuri educaționale, am vrut să vă împărtășesc acest lucru''.

În videoclipul ei original, pe care TikTok l-a eliminat pentru o presupusă încălcare a regulilor comunității, Carli – un podcaster și estetician de profesie – plânge isteric la scurt timp după incident. Ea a explicat cum a fost posibil: "Am avut un ibuprofen într-o mână. Am avut și un AirPod tot în acea mână. Și m-am dus să iau ibuprofenul și l-am luat și am spus: L-am înghiţit cam greu. Apoi am văzut ibuprofenul din mâna mea, iar restul este neclar pentru că eram speriat''.

Femeia a făcut o ecografie pentru a se asigura că totul este bine

Carli și-a sunat medicul, dar s-a dus la muncă ca de obicei. Aceasta a trebuit pur și simplu să aștepte ca AirPod-ul să treacă prin tractul ei digestiv, ceea s-a întâmplat în cele din urmă. Ea a efectuat  o ecografie pentru a se asigura.

Deși femeia susţine că este sinceră cu privire la povestea ei, unii critici se întreabă cum s-ar putea întâmpla așa ceva. ''Gâtul meu abia îmi permite să înghit o pastilă, dar un AirPod.'' Cel puțin un comentator a venit în apărarea ei, subliniind că o pastilă de ibuprofen de 800 mg – care echivalează cu două doze obișnuite – este ''uriașă, așa că poate să semene cu un AirPod dacă ești distras''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » A înghițit din greșeală una dintre căștile AirPods, după ce a confundat-o cu un analgezic: Americanca şi-a ieşit din minţi când și-a dat seama