Antena Meniu Search
x

Adevărul șocant aflat de un bărbat din SUA despre soția lui, la scurt timp după ce aceasta s-a sinucis: "A construit o lume a minciunilor"

A aflat lucruri cu adevărat dureroase, după ce soția lui și-a pus capăt zilelor. Devastat de gestul ei și de ceea ce a descoperit, bărbatul a decis să-și împărtășească povestea de viață într-o carte. 

de Redactia Observator

la 05.12.2023, 09:43

Adevărul șocant aflat de un bărbat din SUA despre soția lui, la scurt timp după ce aceasta s-a sinucis
Adevărul șocant aflat de un bărbat din SUA despre soția lui, la scurt timp după ce aceasta s-a sinucis - mollyb20217 / Instagram / Blake Butler

Molly Brodak, o tânără profesoară din SUA, și-a pus pistolul la tâmplă și și-a luat viața la vârsta de 39 de ani. Soțul ei, Blake Butler, a fost șocat și devastat, potrivit New York Post.

„Știam că era deprimată, dar cum a putut să renunțe la mine?. Cum a putut să renunțe la noi? Cum a putut să renunțe la ea însăși?", a declarat atunci bărbatul devastat.

Blake nu și-a dat seama cât de nefericită era soția sa și, așa cum scrie în noul său memoriu captivant „Molly”, avea să afle curând că nu știa mult mai multe despre femeie pe care el o iubea. 

Adevărul întunecat descoperit după moartea femeii

Pe acelaşi subiect

„Era această femeie frumoasă care a apărut de nicăieri și părea că aduce haosul cu ea. Întotdeauna am fost oarecum atrasă de femeile sălbatice”, a povestit el.

Femeia avea în schimb un trecut tulburător. Tatăl ei era un infractor iar mama ei nu avea deloc grijă de ea. Femeia i-a povestit soțului că a început să consume heroină la vârsta de 12 ani, că și-a lăsat iubiții mai mari să o ardă cu țigări și că de fapt era căsătorită când a început să iasă cu Blake. La scurt timp după moartea ei, bărbatul a descoperit că soția începuse o aventură cu unul dintre elevii ei la doar câteva săptămâni după nunta lor.

A descoperit totul după ce a căutat poze în telefonul ei, pe care voia să le pună într-o prezentare pentru înmormântarea ei. Atunci a aflat că ea l-a înșelat cu mulți bărbați. A găsit fotografii cu ea în ipostaze indecente. Săpând mai adânc, el a descoperit mai multe e-mailuri cu fotografii indecente trimise către elevii din diferite școli în care a mai predat. 

„Cum am aflat minciunile pe care le ascundea, a fost o oarecare ușurare. Nu a făcut ce a făcut pentru că am eșuat eu. Ci pentru că ea a construit această lume a minciunilor. Am spus cu voce tare: „Voi scrie o carte despre tine și va fi cea mai bună carte pe care am scris-o vreodată”, a continuat bărbatul să povestească. 

În cele din urmă, a ajuns la concluzia că Molly avea probabil o tulburare de personalitate. Bărbatul a găsit din nou dragostea și s-a recăsătorit în 2022. El și noua lui soție locuiesc acum în Baltimore, un sfârșit surprinzător de fericit pentru o poveste tragică. 

„Cu siguranță nu căutam dragoste, căutam o modalitate de a mă distruge”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Mapamond » Adevărul șocant aflat de un bărbat din SUA despre soția lui, la scurt timp după ce aceasta s-a sinucis: "A construit o lume a minciunilor"