Antena Meniu Search
x

"Am făcut un dezastru, du-mă la poliţie!". Bătrână de 84 de ani, ucisă de propria fiică. Cadavrul femei din Italia a fost găsit în cadă de fiica cea mică

Moartea unei femei în vârstă de 84 de ani a şocat întreaga comunitate a oraşului Melzo, din provincia italiană Milano. Trupul femeii a fost găsit tranşat, la aproximativ două luni de la dispariţie. Principalul suspect al crimei este una dintre fiicele femeii.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 28.05.2022, 09:20

Femeie de 84 de ani, ucisă de propria fiică
Femeie de 84 de ani, ucisă de propria fiică - Shutterstock - foto ilustrativ
  • Informaţii cu puternic impact emoţional

Trupul fără viaţă al Luciei Cipriano a fost găsit joi, 26 mai, decapitat şi tranşat în cada din baia locuinţei sale. Descoperirea macabră a fost făcută de una dintre fiicele femeii care a venit acasă pentru a-şi vizita mama, despre care ştia că este internată la un azil de bătrâni, scrie Corriere della Sera.

Şi-a ucis mama, apoi a tranşat-o

Potrivit apropiaţilor victimei, ea locuia singură în casa din Melzo şi era cunoscută ca având probleme psihice. Cu câteva zile înainte de dispariţie, vecinii spun că ar fi ieşit singură pe stradă, îmbrăcată sumar, rătăcind pe străzile oraşului. La acea vreme, carabinierii au găsit-o şi au adus-i înapoi la locuinţa sa. În ultimele două luni femeia nu mai fusese văzută. 

Una dintre fiicele sale a încercat să vorbească cu ea, însă sora ei mai mare i-a spus c[ ar fi internat-o la un azil, pentru că ultima îngrijitoare a ei ar fi refuzat să mai aibă grijă de ea. În urmă cu două zile, femeia care locuieşte în oraşul Trento a decis să meargă să îşi viziteze mama. Avea însă să aibă parte de o surpriză macabră. Ajunsă la casa femeii, fiica acesteia şi-a dat seama că ceva nu este în ordine. Ferestrele erau larg deschise, iar când a încercat să intre în baie, sora mai mare a devenit agitată. În acel moment a oprit-o şi i-a spus "Am făcut un dezastru, du-mă la poliţie". 

În drum spre carabinieri, femeia i-a cerut surorii mai mici să oprească maşina şi a luat-o la fugă pe un câmp, cel mai probabil pentru a se sinucide. Sora ei a alertat autorităţile iar presupusa criminală a fost prinsă. Ea a fost dusă la inchisoarea San Vittore, acolo unde a refuzat să răspundă la întrebările anchetatorilor. Procurorii consideră că femeia a fost ucisă pentru că devenise o povară pentru fiica ei cea mare, Rosa, cu atât mai mult cu cât aceasta îl are în grijă şi pe soţul ei, un bărbat cu dizabilităţi, împreună cu care are doi copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » "Am făcut un dezastru, du-mă la poliţie!". Bătrână de 84 de ani, ucisă de propria fiică. Cadavrul femei din Italia a fost găsit în cadă de fiica cea mică