Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Am inima frântă, frumosul meu, nu îmi vine în minte niciun cuvânt care să descrie această durere”. Sportiv găsit mort la 14 luni de la dispariţia misterioasă, în SUA

14 luni de speranţă, aşteptare şi disperare. Toate s-au năruit într-o clipă, după ce scenariul cel mai subru a câştigat. Trupul fostului jucător de rugby, Bryn Hargreaves, a fost găsit, după ce a dispărut în mod misterios în urmă cu un an în America.

de Monica Palade

la 20.03.2023, 11:36

De sportiv, 36 de ani la vremea respectivă, nu se mai ştia nimic din luna ianuarie 2022, când nu a mai venit la muncă. Autorităţile au declanșat o operaţiune de amploare pentru căutarea acestuia, împreună cu câini de urmă în Virginia de Vest. Acum, fratele său mai mare, Gareth, a anunțatat că Bryn Hargreaves nu mai este.

Găsit mort, la 14 luni de la dispariţia sa misterioasă

„Odihneşte-te în pace, Bryn Hargreaves, Cu tristeţe, pot confirma că după 14 luni l-am găsit în sfârşit pe Bryn. Încă nu știm cauza morții sau ce s-a întâmplat de fapt pe 01.03.22. Mulțumesc tuturor celor care au ajutat la căutare. Am dori intimitate şi vă vom ţine la curent când vom mai avea informaţii”, a scris fratele acestuia.

Hargreaves a jucat în Super League pentru Wigan, St Helens and Bradford, înainte de a se muta în Statele Unite unde a lucrat în industria petrolului şi gazului, pe când avea 26 de ani.

Familia a angajat un detectiv particular pentru a ajuta la găsirea fostului sportiv. Și mama lui Hargreaves, Maria, a făcut mărturisiri emoționante despre decesul fiului său. „Am inima frântă, frumosul meu fiu Bryn, nu îmi vine în minte niciun cuvânt care să descrie această durere”, a scris Maria pe o rețea socială.

Deocamdată nu se ştie cauza morţii, trupul fostului jucător fiind supus unei autopsii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » „Am inima frântă, frumosul meu, nu îmi vine în minte niciun cuvânt care să descrie această durere”. Sportiv găsit mort la 14 luni de la dispariţia misterioasă, în SUA