Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Am nevoie de copilul meu". Strigătul de disperare al unui tânăr care şi-a pierdut soţia şi copilul în accident. Şoferul vinovat i-a spulberat când se plimbau pe stradă, în Anglia

O tânără mamă de 23 de ani, din Londra, şi bebeluşul ei de doar opt luni au fost ucişi de un şofer neatent, după ce acesta a izbit cu maşina căruciorul copilului.

de Redactia Observator

la 13.10.2021, 19:04

Tyson Haynes, în vârstă de 53 de ani a lovit-o pe Nicole Newman în timp ce îşi plimba copilul în cărucior, alături de soţul ei, Charlie Bianco-Ashley, în localitatea Penge din Marea Britanie, relatează The Sun. În urma accidentului, femeia a murit pe loc, iar bebeluşul a suferit răni grave, fiind transportat la spital în stare critică. O săptămână mai târziu, medicii au declarat decesul micuţului, confirmând că rănile provocate în urma accientului erau incompatibile cu viaţa.

Ucisă sub privirile soţului

Martor la întreaga scenă, soţul femeii a urlat de durere în momentul în care a realizat că şi-a pierdut soţia, iar copilul a fost ţintuit la pămân, fiind rănit grav. "Iubita mea a murit. Am nevoie de copilul meu", au fost strigătele tânărului, imediat după accident. Concluziile anchetatorilor au fost acelea că şoferul vinovat avea o viteză excesivă, limita fiind cu mult depăşită faţă de cea normală. Procurorii au anunţat că accidentul a avut loc într-o zonă rezidenţială, lângă mai multe case şi magazine de cartier. 

Imediat după impact, mama bărbatului a mers într-un suflet la locul accidentului. "Am fugit spre ei, iar Charlie m-a ţinut şi mi-a spus că nu vrea ca şi eu să fiu ucisă. Au fost perfecţi unul pentru celălalt, şi bebeluşul era atât de frumos. Această maşină a venit de nicăieri", spune femeia, care confirmă că relaţia celor doi a început în urmă cu 10 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » "Am nevoie de copilul meu". Strigătul de disperare al unui tânăr care şi-a pierdut soţia şi copilul în accident. Şoferul vinovat i-a spulberat când se plimbau pe stradă, în Anglia