Antena Meniu Search
x
LIVE

"Am văzut câmpul cu flori, munţi de 30.000 de ori mai înalţi decât Everestul". O femeie susține că a ajuns în Rai, după ce a fost în moarte clinică 15 minute

O femeie care a fost în moarte clinică timp de 15 minute susține că a ajuns în Rai și că a văzut lucruri inimaginabile. 

De Redactia Observator la 31.01.2023, 21:01
O femeie susține că a ajuns în Rai, după ce a fost în moarte clinică 15 minute
O femeie susține că a ajuns în Rai, după ce a fost în moarte clinică 15 minute - YouTube / NDE Diary

Lynda Cramer, medic de profesie, se îndrepta spre baie, când s-a prăbușit la pământ la primele ore ale dimineții, pe 6 mai 2001. Cu toate acestea, ea susține că a ajuns în Rai, cât timp paramedicii încercau să o readucă la viață, relatează Mirror.

Femeie susține că a ajuns în Rai, cât timp a fost în moarte clinică

Odată resuscitată și readusă la viață, ea a împărtășit tot ce a văzut în timpul unei experiențe care i s-a părut că a durat cinci ani. Femeia a povestit totul într-un clip de pe YouTube. Ea susține că a plutit deasupra paramedicilor care încercau să o salveze, înainte de a explora viața de apoi, unde ar putea lua orice formă pe care a ales-o.

Ea a vorbit, de asemenea, despre perspectivele uimitoare despre lume pe care le-a văzut. „Atunci m-am trezit stând în ceea ce am numit câmpul de flori. Observam lanțul muntos de 30.000 de ori mai mare decât Muntele Everest. Există un lanț de munți uriaș. Zgârie-norii din Dubai arătau ca niște colibe mici. Am văzut lacuri, am putut vedea totul", a spus femeia.

Între timp, cercetările neuroștiințifice sugerează că o astfel de experiență este un fenomen rezultat din „integrarea multisenzorială corporală perturbată” care are loc în timpul unui eveniment care pune viața în pericol. În timp ce oamenii raportează că au simțit o serie de experiențe, unele pozitive și unele negative, se spune că trăsăturile generale ale acestui fenomen includ viziuni ale rudelor decedate și ale sfinților, sau chiar viziuni în care sufletul se detașează de propriul corp. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » "Am văzut câmpul cu flori, munţi de 30.000 de ori mai înalţi decât Everestul". O femeie susține că a ajuns în Rai, după ce a fost în moarte clinică 15 minute