Antena Meniu Search
x

Amenda uriaşă primită de un şofer român de TIR în Franța. Bărbatul va sta şi 4 ani în spatele gratiilor

Amendă uriaşă primită de un şofer român de TIR de 32 de ani în Franţa. Bărbatul a fost arestat pe 16 februarie, după ce în camionul său polițiștii au găsit 50 de kilograme de canabis.

de Monica Palade

la 22.02.2023, 13:28

Drogurile au fost găsite de un câine special antrenat pentru asta, într-un compartiment secret.Românul a mărturisit că este prima dată când a făcut asta şi că nu mai este nimeni implicat, la audierile din 21 februarie.

Amendă uriaşă primită de un şofer român de TIR

Pentru fapta sa a fost condamnat la 4 ani de închisoare şi amendat cu 270.000 de euro, scrie objectifgard.com. „Conduce acest camion de şapte ani. Ştie cum este compartimentat. Spune că este prima dată când o face, dar este prima dată când este prins în fapt”, a declarat procurorul adjunct Willy Lubin, care a cerut o pedeapsă de 6 ani şi interdicţia de a mai intra vreodată în ţară. În plus, administrația vamală a solicitat o amendă mult mai mare, de 500.000 de euro. Doar că instanţa a decis altceva.

Românul are intedicţie şi de a intra în Franţa timp de 10 ani. Decizia nu este însă definitivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Amenda uriaşă primită de un şofer român de TIR în Franța. Bărbatul va sta şi 4 ani în spatele gratiilor