Antena Meniu Search
x

Video Ana Maria, o româncă de 23 de ani, ucisă în bătaie de un client din Austria. Tânăra din Constanța nu a mai ieșit vie din apartamentul bărbatului care i-a devenit călău

Acuzaţii grave împotriva poliţiei din Austria, după moartea unei românce. Ana Maria, o fată de 23 de ani, ar fi putut să trăiască şi acum, spun prietenii ei, dacă poliţiştii i-ar fi luat în serios când au anunţat că nu mai dădeau de ea. În cele din urmă, femeia a fost găsit zdrobită în bătaie. Doar după tatuaje au putut părinţii să o identifice. 

de Redactia Observator

la 28.09.2022, 19:33

Vezi și

Tânăra din Constanţa lucra ca escortă la Linz, scrie presa din Austria, cutremurată şi ea de această crimă. Un client a ucis-o în bătaie, spun anchetatorii, acuzaţi acum că au intervenit cu întârziere. Colega de cameră a victimei a alertat poliţia când a văzut că fata nu se mai întoarce acasă şi nici nu răspunde la telefon. Abia după 12 ore au început poliţiştii să facă verificări.

Nu a mai ieșit vie din apartamentul bărbatului care i-a devenit călău

Hanna Reissner, reporter OE24.TV: Femeia a murit după ce a fost lovită de mai multe ori cu o violenţă de nedescris. Un prieten român s-a îngrijorat şi a contactat poliţia, care a ajuns la adresa suspectului, unde au văzut femeia plină de sânge prin geam. 

Colega de cameră a tinerei românce a apelat şi la un cunoscut avocat din Viena. Acesta susţine că a sesizat şi el poliţia, dar a fost îndrumat spre alt departament. Când au intervenit în sfârşit agenţii austrieci, era prea târziu.

Fulya Öncel, inspector: Supectul a ajuns deja pe mâna poliţiei, a fost interograt şi a mărturisit tot. Acum, ancheta poliţiei este în desfăşurare, iar după finalizarea anchetei, cazul va ajunge la procurori, iar învinuitul va fi dus la închisoare. 

Poliţia din Austria nu a comentat încă acuzaţiile că a intervenit cu întârziere în cazul româncei ucisă în bătaie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Ana Maria, o româncă de 23 de ani, ucisă în bătaie de un client din Austria. Tânăra din Constanța nu a mai ieșit vie din apartamentul bărbatului care i-a devenit călău