Antena Meniu Search
x

Apartamentul groazei. Familie găsită moartă în propria locuință, în UK. O fetiță de 11 ani și un băiețel de 3 ani, printre victime: "Aici nu se întâmplă așa ceva"

Caz macabru într-un oraș din Anglia. O familie a fost găsită fără viață în apartamentul în care locuia. Un bărbat și o femeie în vârstă de 30 de ani, o fetiță de 11 ani și un băiat de trei ani și-au găsit sfârșitul în locuința groazei.

de Redactia Observator

la 17.06.2023, 18:15

Familie găsită moartă în propria locuință, în UK. O fetiță de 11 ani și un băiețel de 3 ani, printre victime
Familie găsită moartă în propria locuință, în UK. O fetiță de 11 ani și un băiețel de 3 ani, printre victime - Shutterstock

Vineri, la ora 15:12, poliția a fost sesizată de vecini, după ce nimeni nu mai știa nimic de familia care locuia în apartamentul din vestul Londrei, potrivit Mirror.

Patru cadavre au fost găsite în apartamentul groazei

Ajunși la fața locului, polițiștii au fost nevoiți să forțeze ușa de la intrare și ce au găsit în interiorul casei a fost de-a dreptul înfiorător. Toți cei patru zăceau morți în interiorul apartamentului. Vecinii nu își pot explica cum s-a produs o asemenea tragedie.

„Erau doar niște vecini normali. Ne mai salutam din când în când. Am venit acasă de la serviciu și erau polițiști peste tot. Aici nu se întâmplă așa ceva. Habar n-am ce s-a întâmplat”, a spus un vecin. Polițiștii contiuă acum cercetările pentru a afla cum s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Apartamentul groazei. Familie găsită moartă în propria locuință, în UK. O fetiță de 11 ani și un băiețel de 3 ani, printre victime: "Aici nu se întâmplă așa ceva"