Antena Meniu Search
x

Are 96 de copii de la 32 de ani. Povestea lui Dylan, un inginer de software din SUA care şi-a dat demisia pentru a putea fi tatăl perfect

Un bărbat din Georgia, Statele Unite ale Americii, are nu mai puţin de 96 de copii biologici deşi are doar 32 de ani. Dylan Stone-Miller a devenit donator de lichid seminal pentru a ieşi dintr-o încurcătură, iar acum călătoreşte prin întreaga lume pentru a-şi cunoaşte copiii., informează DailyMail.

de Redactia Observator

la 28.08.2023, 16:20

Are 96 de copii de la 32 de ani. Povestea lui Dylan, un inginer de software din SUA care şi-a dat demisia pentru a putea fi tatăl perfect
- Facebook / Dylan Stone-Miller

Dylan a fost arestat pe vremea când era încă minor pentru că fusese prins beat la volan. Cum părinţii lui nu îşi permiteau să angajeze un avocat care să-l reprezinte în instanţă, tânărul a mers la o bancă de spermă unde era plătit cu 100 de dolari de fiecare dată când îşi dona lichidul seminal. După ce a scăpat de problemele cu justiţia, Dylan s-a angajat şi a devenit inginer de software.

Şi-a dat demisia pentru a-şi putea cunoaşte toţi copiii

La un moment dat, viaţa lui s-a schimbat complet după ce una dintre mame l-a contactat şi i-a arătat o poză cu fetiţa lui. De atunci, Dylan şi-a dat demisia şi acum călătoreşte prin întreaga lume pentru a-şi cunoaşte copiii. Până acum, a reuşit să cunoască personal 25 dintre cei 96 de copii. Dylan are şi un site unde îşi povesteşte experienţa de viaţă.

"La începutul pandemiei, un grup de peste 40 de mame ale copiilor mei m-au găsit online. Mi s-a dat posibilitatea de a alege intru în legătură cu ei sau să aștept ca copiii să mă contacteze când vor împlini 18 ani, dacă vor dori. Alegerea corectă era evidentă. Ieșeam de la un divorț și eram la jumătatea carierei. Mama care m-a contactat prima dată, acum o prietenă apropiată, mi-a adresat mulțumiri pentru cadoul pe care i l-am făcut în timp ce eram la birou în prima zi a unui nou loc de muncă. Am văzut poze cu fiica mea biologică și m-am schimbat profund. Acum sunt conectat cu câțiva dintre copii, călătoresc prin lume și învăț despre experiențele DCP (persoanele concepute de donatori ) şi RP (părinții destinatari)", a scris Dylan pe site-ul său.

Dylan Stone-Miller spune că în urma cercetărilor efectuate, doar în Statele Unite ale Americii trăiesc peste un milion de persoane concepute cu ajutorul donatorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Are 96 de copii de la 32 de ani. Povestea lui Dylan, un inginer de software din SUA care şi-a dat demisia pentru a putea fi tatăl perfect