Antena Meniu Search
x

Video Au închiriat o casă, dar au făcut o descoperire de-a dreptul şocantă atunci când au deschis congelatorul. O experienţă pe care o familie din SUA nu o va uita prea curând

Descoperire şocată făcută de o familie în congelatorul unei case, pe care o închiriaseră în San Diego, SUA. Oamenii au dat peste un cadavru. Speriaţi, aceştia au sunat la poliţie.

de Redactia Observator

la 24.12.2023, 17:57

Au închiriat o casă, dar au făcut o descoperire de-a dreptul şocantă atunci când au deschis congelatorul. O experienţă pe care o familie din SUA nu o va uita prea curând - Shutterstock

Din primele cercetări, anchetatorii cred că trupul este al unei femei, însă deocamdată încearcă să identifice victima, iar alte date nu vor mai fi oferite, scrie NBC.

Cu cadavrul în congelator

De asemenea, anchetatorii cred că trupul este al unei femei, însă alte detaluu vor fi făcute publice după identificarea oficială a victimei.

Poliţiştii au deschis o anchetă. Momentan nu se cunoaște cauza morții și nu este clar dacă a fost vorba de vreo leziune traumatică, având în vederea starea în care a fost găsit cadavrul.

„Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla ce s-a întâmplat și de ce se afla cadavrul în interiorul congelatorului", a declarat poliția.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Au închiriat o casă, dar au făcut o descoperire de-a dreptul şocantă atunci când au deschis congelatorul. O experienţă pe care o familie din SUA nu o va uita prea curând