Antena Meniu Search
x

Foto "Azi, inima ei s-a oprit”. La doar 26 de ani, a murit după 4 luni în comă. Venus se infectase cu o superbacterie, într-un spital din Coreea de Sud

O tânără de 26 de ani a murit într-un spital din Coreea de Sud, după ce a contractat o superbacterie. Chinul ei a luat sfârşit, după 4 luni.

de Redactia Observator

la 13.10.2023, 13:18

Venera Sapurina, sau Venus precum îi spuneau apropiaţii, s-a prăbușit în duș în timpul unei călătorii în Coreea de Sud și a fost transportată de urgență la spital după ce s-a rănit la cap. Paramedicii au găsit-o pe tânăra de 26 de ani inconștientă și, în timpul timpului petrecut în spital, a contactat o bacterie, relatează Mirror.

Venera a suferit un atac la sistemul nervos, un stop cardiac și a intrat în comă. Mama ei devastată, Marina, a confirmat că fiica ei a murit după ce s-a luptat cu bacteria timp de 4 luni. „Mulțumesc tuturor oamenilor, prietenilor și familiei care m-au susținut în momentele dificile. Îmi este foarte greu să scriu aceste rânduri. Timp de patru luni am luptat, am trăit pentru viața ei în speranță. Dar astăzi inima i s-a oprit. Să te odihnești în pace, să dormi liniștită, draga mea fiică”, a mărturisit ea.

Ce sunt superbacteriile

Superbacteriile mortale sunt rezistente la antibiotice și sunt considerate o amenințare serioasă pentru medicina modernă. Poate infecta fluxul sanguin, tractul urinar și rănile asociate cu intervenția chirurgicală. Se găsește de obicei în spitale, nu se răspândește prin aer ca o răceală sau gripă, nici prin contact obișnuit, cum ar fi îmbrățișarea. Infecția se răspândește prin contactul direct cu fluidele corporale ale unei persoane infectate sau prin atingerea suprafețelor contaminate de bacteria.

Companiile aeriene refuză să o ducă acasă în Rusia pentru că ea a contractat bacteria. Mama ei devastată a fost nevoită să vândă apartamentul fiicei sale doar pentru a putea plăti facturile medicale. Marina a dezvăluit că a vorbit cu Venera cu o zi înainte să se prăbușească și părea bine. „Am vorbit pe apel video”, a spus ea. „A doua zi a fost internată la spital. Autoritățile spitalului au spus că au primit-o inconștientă”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "Azi, inima ei s-a oprit”. La doar 26 de ani, a murit după 4 luni în comă. Venus se infectase cu o superbacterie, într-un spital din Coreea de Sud