Antena Meniu Search
x

Băiețel de 7 ani, mort în fața părinților, într-un loc de joacă din Franța. I s-a făcut rău după ce a sărit în trambulină

Incident tragic în Oise, Franța. Un copil de 7 ani a murit sub ochii părinților după ce a început să se simtă rău, când se afla într-un parc de distracții cu trambuline.

de Redactia Observator

la 04.03.2024, 21:17

Băiețel de 7 ani, mort în fața părinților, într-un loc de joacă din Franța. I s-a făcut rău după ce a sărit în trambulină
Băiețel de 7 ani, mort în fața părinților, într-un loc de joacă din Franța. I s-a făcut rău după ce a sărit în trambulină - Shutterstock (poză ilustrativă)

Copilul s-a stins duminică, 3 martie, după ce s-a simțit rău în incinta Parcului Trambuline din Chambly în Oise. Băiatul s-a prăbușit lângă masa părinților săi, după ce sărise în trambulină, potrivit BFMTV.

Copil de 7 ani, mort în fața părinților

În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, copilul a fost declart mort la fața locului. Medicii nu au găsit niciun fel de lovitură sau șoc care să-i fi adus copilului moartea.

„Nu a existat niciun șoc înainte, doar s-a simțit rău când s-a întors la masa rudelor sale și, din păcate, a murit la fața locului”, a declarat o sursă din achetă.

În 2019, un copil de 4 ani a murit în circumstanțe destul de asemănătoare într-un loc de joacă din Angers (Maine-et-Loire). 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Băiețel de 7 ani, mort în fața părinților, într-un loc de joacă din Franța. I s-a făcut rău după ce a sărit în trambulină