Antena Meniu Search
x

Foto Băieţel de nouă ani mort pe loc după ce a fost împuşcat în cap din greşeală, în timp ce dormea în patul său, în SUA: ''Un laș i-a luat viaţa!''

Tragedie fără margini pentru o familie din SUA! Un băiețel de nouă ani a murit după ce a fost lovit de un glonț care l-a nimerit în cap, într-un schimb de focuri care a avut loc în timp ce copilul dormea ​​în patul său.

de Redactia Observator

la 11.08.2021, 11:16

Băieţel de nouă ani mort pe loc după ce a fost împuşcat în cap din greşeală
Băieţel de nouă ani mort pe loc după ce a fost împuşcat în cap din greşeală - Facebook

Nigel Brown a fost împușcat accidentul în momentul în care au izbucnit focuri de armă în cartierul său rezidențial din Albany, Georgia, în jurul orei 23:00, duminică. Mama lui a auzit împușcăturile și a fugit în camera lui Nigel, dar copilul zăcea deja inconştient. El a fost declarat mort la fața locului.

Poliția încă lucrează pentru a stabili ce a dus la cauza decesului, incident pe care l-au descris drept ''lipsit de sens''. Rămâne neclar dacă împușcătura a fost aleatorie sau a vizat pe cineva de pe stradă. Nu s-au făcut arestări începând de marți la prânz și a fost oferită o sumă de 5.000 de dolari pentru orice informații despre atac. 

Poliţia încearcă să ofere mai multe răspunsuri

Alți doi copii și străbunicul lor se aflau și ei acasă în momentul evenimentului. La o conferință de presă, luni, șeful poliției, Michael Persley, a declarat că este prea devreme pentru a stabili dacă împușcătura a fost aleatorie sau intenţionată. ''Familia lui Nigel Brown se întristează și suferă pentru că un laș de pe străzile din Albany i-a luat viața. Spun laș pentru că pierderea unei vieți este prea mare, dar cu siguranță a fost o crimă fără sens. Avem aproximativ două generații aici, în oraș, și avem nevoie de ajutorul comunității nu numai pentru a aduce oamenii în fața justiției, ci avem nevoie de ajutorul comunității pentru a-i aduce pe acești oameni pe drumul cel bun''.

''Dacă nu poți trăi în casa ta fără să te temi de violența armelor, atunci ce rost are să trăiești?'', a declarat procurorul. ''Vom face tot ce putem pentru a aduce în fața justiției pe oricine este implicat în incident''. Acum, relatează WALB, vecinii solicită răspunsuri, precum și încetarea violenței cu armele despre care spun că le afectează orașul, conform Daily Mail

Comisarul orașului Albany, Demetrius Young, pare să fie de acord, solicitând ''reforme reale pentru stabilizarea cartierelor''. ''Rugăciunile mele sunt alături de familie și de toți cei care l-au cunoscut și iubit pe Nigel. Comunitatea noastră a trecut prin prea multe violențe armate'', a adăugat el, menționând: ''Dacă nu luăm măsuri și nu facem reforme reale pentru a ne stabiliza cartierele și pentru a face comunitatea noastră mai sigură pentru copiii noștri, pentru bătrânii noștri și pentru toată lumea în general, lucrurile nu vor merge spre bine''. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Băieţel de nouă ani mort pe loc după ce a fost împuşcat în cap din greşeală, în timp ce dormea în patul său, în SUA: ''Un laș i-a luat viaţa!''