Antena Meniu Search
x

"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA

Visau la casa lor, dar au rămas fără cei 10.000 de dolari cu care trebuiau să plătească avansul. O familie din SUA a fost devastată să afle că banii lor pentru care au muncit au fost transferaţi ilegal într-un alt cont.

de Redactia Observator

la 02.05.2024, 13:32

Alana Regnier recunoaşte că întreaga familie este devastată de ceea ce li s-a întâmplat. Femeia locuieşte în Calgary împreună cu soțul ei și cei doi copii mici.

S-au trezit fără 10.000 de dolari în cont

A mărturisit pentru CBC că a luat decizia dificilă de a se întoarce la muncă cu jumătate de normă după naşterea celui de-al doilea copil şi a lucrat aproximativ 600 de ore cu o organizație non-profit și a reușit să economisească aproximativ 10.000 de dolari pentru a avans.

Apoi, pe 14 martie, la o verificare de rutină a contului ei de la Bank of Montreal (BMO) a dus la descoperirea șocantă că 10.000 de dolari au dispărut. „A fost cu adevărat devastator, am fost complet șocați. Banii noștri s-au dus”.

Ea a spus că pierderea acestor bani a fost şi mai sfâșietoare pentru că simte că a pierdut timpul cu copiii ei mici pentru nimic. Familia Regnier se numără printre cei peste 100 de clienți Bank of Montreal care spun că au fost transferați bani din conturile lor fără autorizația lor. Clienții BMO din toată Canada au raportat pierderi colective de 1,5 milioane USD , iar unii spun că lucrează la un proces colectiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Mapamond » "Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA