Antena Meniu Search
x

Bărbat de 58 de ani, condamnat la moarte după ce și-a ucis iubita și cei trei copii ai săi, în SUA: "Moartea nu este dușmanul tău, ci destinul tău"

Un bărbat de 58 de ani a primit pedeaspa cu moartea, după ce și-a ucis iubita și pe cei trei copii ai săi. Înainte de a fi executat, în ultima sa declarație, bărbatul a spus că „moartea nu este inamicul omului”, șocând pe toată lumea.

de Redactia Observator

la 08.02.2023, 11:09

Bărbat de 58 de ani, condamnat la moarte după ce și-a ucis iubita și cei trei copii ai săi, în SUA
Bărbat de 58 de ani, condamnat la moarte după ce și-a ucis iubita și cei trei copii ai săi, în SUA - Shutterstock

Raheem Taylor, în vârstă de 58 de ani, a fost ucis prin injecție letală în jurul miezului nopții, miercuri, la închisoarea de stat Bonne Terre din Missouri, Statele Unite. Execuția lui Raheem este a cincea din țară în acest an, după una în Missouri, două în Texas și una în Oklahoma. Toate au fost prin injecție letală, relatează Mirror.

O ultimă declarație oficială publicată cu puțin timp înainte de moartea sa l-a surprins pe bărbat neavând remușcări pentru crimele odioase pe care le-a comis, făcând un apel profund religios.  

Bărbatul a susținut în mod constant că nu este vinovat

Musulmanii nu mor. Trăim veșnic în inimile familiei și prietenilor noștri. De la Allah am venit și la Allah ne vom întoarce. Toată moare. Moartea nu este dușmanul tău, ci destinul tău. Așteaptă cu nerăbdare să o întâlnești. Pace!", a spus acesta înainte să moară. 

Raheem a susținut în mod constant că se afla în California, când iubita Angela Rowe, fiica ei de 10 ani, Alexus Conley, fiica de 6 ani, AcQreya Conley, și fiul de 5 ani, Tyrese Conley, au fost uciși.  Ofițerii au găsit cadavrele lui Rowe și ale copiilor ei. Toți patru fuseseră împușcați.

Mai multe organizații naționale s-au opus condamnării lui Taylor, inclusiv NAACP și mai multe grupuri de drepturi civile și religioase. Afirmațiile sale de nevinovăție au fost refuzate de mai multe ori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Bărbat de 58 de ani, condamnat la moarte după ce și-a ucis iubita și cei trei copii ai săi, în SUA: "Moartea nu este dușmanul tău, ci destinul tău"