Antena Meniu Search
x

Video Bătut până la inconştienţă de un bărbat la costum. Un altul privea tot, cu mâinile în buzunare. Scene violente filmate la Londra

Scene violente flmate în plină zi, lângă o staţie de autobuz din Londra. Un bărbat, cetăţean polonez de 31 de ani, a fost bătut crunt de un individ la costum, la scurt timp după ce se plimbase pe stradă, cerând indicaţii. Agresorul l-a lăsat inconştient pe Kamil Sobala, care a zăcut pe asfalt, trezindu-se la spital după ore bune. "O femeie a postat imaginile cu bătaia şi a chemat ambulanţa", povesteşte bărbatul.

de Redactia Observator

la 22.06.2022, 13:50

Kamil Sobala, bătut până la inconştienţă pe o stradă din Londra
Kamil Sobala, bătut până la inconştienţă pe o stradă din Londra - Captură video

Kamil Sobala abia coborâse din autobuz, când Londra l-a "întâmpinat" într-un mod de neuitat. Şi nu în sesul bun. Polonezul în vârstă de 31 de ani s-a trezit luat la pumni de un pieton agresiv, pe care îndrăznise să-l deranjeze cu o întrebare. Englezul l-a lăsat lat la pământ, inconştient, iar scenele desprinse parcă din filmele de acţiune ori dintr-un vis urât au fost filmate de clienţii unui local din apropiere.

Rupt cu bătaia pe stradă, în plină zi. Un bărbat privea totul, cu mâinile în buzunare

Cetăţeanul polonez povesteşte că a mai stat în trecut la Londra şi că revenise în oraş pentru o perioadă mai lungă, atunci când a avut loc incidentul. "Mergeam să mă văd cu nişte prieteni. Am cerut indicaţii pentru că rămăsesem fără baterie la telefon", a mărturisit el pentru MyLondon, potrivit The Sun. "Voiam să aflu unde îmi pot pune telefonul la încărcat şi unde e staţia de metrou .... Aşa că i-am întrebat pe indivizii ăştia. În loc să-mi zică "Scuze, nu te pot ajuta", m-au înjurat. Apoi m-au întrebat de unde sunt şi le-am răspuns că din Polonia", a adăugat Kamil Sobala. Apoi a început lupta.  

Un bărbat în sacou gri a îngenuncheat deasupra victimei şi s-a năpustit cu pumnii asupra polonezului în stare de şoc. În acest timp, un alt bărbat îmbrăcat la costum privea totul cu mâinile în buzunare. Kamil Sobala s-a trezit la spital, câteva ore mai târziu. "Mă doare spatele, la fel şi obrajii, ochii, toată faţa. M-au atacat după ce au aflat că vin din Polonia. M-au bătut până n-am mai ştiut de mine", a povestit el. Acum, acesta suferă de atacuri de panică şi spune că are probleme cu somnul. Se teme să iasă singur pe stradă, ori să intre în magazine. Imaginile au devenit viralepe reţelele de socializare, iar poliţia a lansat un apel public pentru a-i identifica pe agresori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » Bătut până la inconştienţă de un bărbat la costum. Un altul privea tot, cu mâinile în buzunare. Scene violente filmate la Londra