Antena Meniu Search
x

Bebeluș de 11 săptămâni mort, după ce a ajuns la spital cu răni grave și fără semne de viață, în Anglia. Părinții, acuzați de crimă

O fetiță de doar 11 săptămâni a murit după ce ar fi suferit mai multe răni, inclusiv vânătăi, craniul fracturat și posibile răni făcute de mușcături. Părinții sunt acum acuzați de crimă.

de Redactia Observator

la 08.10.2022, 13:54

Părinții sunt acum acuzați de crimă
Bebeluș de 11 săptămâni mort, după ce a ajuns la spital cu răni grave și fără semne de viață, în Anglia - Profimedia

Hazel Prajapati, în vârstă de unsprezece săptămâni, a ajuns la Spitalul Northwick din nordul Londrei pe 16 septembrie, fără semne vitale. Părinții ei au adus-o cu taxiul până la spital. Hazel a fost transferată la Spitalul Great Ormond Street, unde a murit pe 20 septembrie. Părinții micuței, Krunal Prajapati, în vârstă de 26 de ani, și Rinkalben Prajapati, în vârstă de 23 de ani, din nord-vestul Londrei, au apărut vineri la Old Bailey, acuzați de uciderea lui Hazel, relatează Mirror.

Părinții sunt azucați de posibila crimă și au fost arestați preventiv

O examinare post-mortem a avut loc pe 26 septembrie și a stabilit cauza provizorie a morții ca o leziune la cap. Vineri, 7 octombrie, cei doi părinți s-au prezentat la Old Bailey în fața judecătorului Mark Lucraft KC pentru o audiere preliminară. Tatăl, a fost prezent în sala de judecată și a fost surprins plângând, în timp ce soția a fost prezenta printr-un apel video, de la închisoarea Bronzefield.

„Pe 16 septembrie, Hazel a fost agresată mortal, chiar în casa ei”, a spus un procurer.

Un proces provizoriu a fost stabilit pentru 4 septembrie anul viitor în fața unui judecător de la Înalta Curte. Cei doi suspecți, care au fost asistați în instanță de un avocat, au fost arestați preventiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Bebeluș de 11 săptămâni mort, după ce a ajuns la spital cu răni grave și fără semne de viață, în Anglia. Părinții, acuzați de crimă