Antena Meniu Search
x

Bebeluş de numai trei săptămâni, ucis de un bărbat din Birmingham. Părinţii îndureraţi spun că era "o floare frumoasă"

Mohammed Ibrahim, un băieţel din Birmingham, avea doar trei săptămâni când a fost omorât cu cruzime marţi. Un bărbat de 29 de ani a fost acuzat de crimă împotriva copilului pe care părinţii îndureraţi l-au descris ca "o floare frumoasă". 

de Redactia Observator

la 21.10.2022, 10:43

Picioarele unui bebeluş
Bebeluşul avea doar trei săptămâni când a fost omorât cu cruzime de bărbatul de 29 de ani - Shutterstock

Kadees Mohammed, bărbatul în vârstă de 29 de ani din Birmingham care a omorât bebeluşul, a fost acuzat de crimă, agresiune şi două capete de acuzare de rănire cu intenția de a provoca vătămare corporală gravă. El se va prezenta la Curtea Magistraţilor din Birmingham pentru prima sa audiere, potrivit Mirror. Familia copilului se află încă în şoc după tragedie. 

Părinţii sunt devastaţi după tragedie

"Pentru băieţelul nostru frumos, Mohammed Ibrahim. O floare frumoasă în vieţile noastre. Familia ta te iubeşte atât de mult. Vom fi împreună din nou într-o bună zi. Pierderea ta ne-a frânt inimile. Nu ai plecat singur. Pentru că o parte din noi a plecat odată cu tine, în ziua în care Dumnezeu te-a chemat acasă", au fost cuvintele familiei pentru fiul lor. 

Părinţii sunt sprijiniţi în continuare de ofiţeri specializaţi în probleme de familie. Pe lângă bebeluş, două femei au fost rănite în incidentul care i-a pus capăt vieţii. Ele au fost tratate şi externate din spital la scurt timp după tragedie. Accesul în proprietatea criminalului de pe Dovey Road este împiedicat de un cordon de poliţie, iar examinările medico-legale de specialitate continuă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Bebeluş de numai trei săptămâni, ucis de un bărbat din Birmingham. Părinţii îndureraţi spun că era "o floare frumoasă"