Antena Meniu Search
x

"Bili și-a dat viața pentru a salva copiii". Un cățeluș a murit erou, încercând să protejeze patru copii de un Rottweiler care urma să-i atace, în Brazilia

Loial până la moarte. Un cățeluș și-a sacrificat viața pentru a salva patru copilași care urmau să fie sfâșiați de un Rottweiler. A murit erou, știind că toți cei patru au scăpat nevătămați. 

de Redactia Observator

la 03.06.2023, 18:24

Un cățeluș a murit erou, încercând să protejeze patru copii de un Rottweiler care urma să-i atace, în Brazilia
Un cățeluș a murit erou, încercând să protejeze patru copii de un Rottweiler care urma să-i atace, în Brazilia - Facebook / Bangu ao vivo

Cățelușul, pe nume Bili, a fost ucis în timp ce încerca să-i protejeze pe cei patru copii, cu vârste între trei și șapte ani, de câinele periculos. Potrivit proprietarului câinelui erou, Aderaldo Bergamo, Rottweiler-ul aparține unui vecin și a atacat anterior și alte persoane, relatează Mirror. Incidentul terifiant a avut loc pe o proprietate rurală din Linhares, Brazilia, pe 25 mai.

Aderaldo a declarat că proprietarul câinelui periculos îl lăsa adesea să se plimbe libert, fără lesă sau botniță și îl găsea de foarte multe ori umblând nestingherit în cureta lui.

Proprietarul ar fi lăsat constant câinele liber, fără să ia măsuri de protecție

„Câinele vecinului umblă peste tot, mereu dezlănțuit. A mușcat vreo patru sau cinci persoane. Și de data aceasta, copiii se jucau în grădina mea când Rottweilerul a venit foarte agitat. Bili se juca cu copiii. Dar când Bili a văzut animalul devenind agresiv cu copiii, l-a atacat cu un curaj nesfârșit. În timp ce Bili era atacat de celălalt câine, părinții copiilor au ieșit să-i salveze. Bili și-a dat viața pentru a salva copiii, a fost un mare erou. Este o poveste foarte tristă. Am avertizat vecinul de atâtea ori să fie atent cu acel câine", a povestit proprietarul cățelușului care a murit.

Bărbatul a povestit, de asemenea, cât de dureros a fost pentru el să-i dea vestea fiicei sale de doar patru ani. Copila a fost de-a dreptul distrusă, Bili era prietenul ei.

„Deja îi este dor de el...Încercăm să luăm un alt câine și să-i dăm același nume”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » "Bili și-a dat viața pentru a salva copiii". Un cățeluș a murit erou, încercând să protejeze patru copii de un Rottweiler care urma să-i atace, în Brazilia