Antena Meniu Search
x

Cadavrul unui bărbat dat dispărut de familie, găsit în burta unui crocodil de peste 4 metri şi 800 de kilograme, în Malaezia

Cadavrul unui bărbat de 60 de ani din Malaezia a fost găsit în interiorul unui crocodil. Trupul neînsuflețit al lui Addi Bangsa a fost găsit pe 22 iulie, asta după ce rudele şi autorităţile l-au căutat timp de patru zile, transmite Mirror.

de Adrian Popovici

la 25.07.2023, 13:35

Crocodil, imagine ilustrativă
Cadavrul unui bărbat dat dispărut de familie, găsit în burta unui crocodil de peste 4 metri în Malaezia - Shutterstock

După cum explică sursele locale, agenţii departamentului regional care se ocupă de animalele sălbatice au fost cei care au găsit crocodilul în care se afla trupul neînsufleţit al bărbatului, asta după ce ar fi primit informaţii că una dintre echipele de pe teren ar fi descoperit o reptilă despre care se credea că este îndeajuns de mare să înghită o persoană.

Crocodilul a fost împușcat de autorităţi pe 22 iulie, în jurul orei locale 3 AM, dar nu a fost tăiat pentru a vedea ce se află în interiorul său până când rudele bărbatului nu au ajuns la faţa locului, asta în jurul orei 9. În ciuda acestui fapt, jurnaliştii britanici subliniază că este încă neclar cine şi de ce a ordonat capturarea şi executarea reptilei.

După ce au omorât şi deschis trupul crocodilului de 800 de kilograme şi peste patru metri, autorităţile au putut recupera trupul bărbatului, iar rudele acestuia i-au confirmat identitatea. În acest moment, autorităţile din Malaezia încearcă să află care au fost circumstanţele în care Addi Bangsa a dispărut de acasă. De asemenea, investigatorii vor să afle şi cum a ajuns trupul bărbatului în interiorul crocodilului şi dacă acesta era mort sau nu înainte de acest lucru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Cadavrul unui bărbat dat dispărut de familie, găsit în burta unui crocodil de peste 4 metri şi 800 de kilograme, în Malaezia