Antena Meniu Search
x

Cadavrul unui bebeluș a fost descoperit în congelatorul din locuința bunicilor. În urmă cu 2 săptămâni, mama publicase fotografii tulburătoare cu micuțul

Cadavrul unui bebeluș a fost găsit într-o pungă de plastic, în congelatorul bunicilor. Cu câteva zile înainte de descoperirea macabră, mama victimei a publicat pe rețelele sociale fotografii tulburătoare cu micuțul. 

de Redactia Observator

la 23.01.2022, 12:21

Cadavrul unui bebeluș a fost descoperit în congelatorul din locuința bunicilor.
Cadavrul unui bebeluș a fost descoperit în congelatorul din locuința bunicilor. - Facebook

Kevin John Patten, un bebeluș de doar trei luni, a fost descoperit mort, în congelatorul bunicilor din Corowa, Australia. Un țipăt sfășietor i-a alertat pe vecini, iar o rudă îngrijorată de starea bebelușului a sunat la poliție. Cu câteva zile înainte, mama băiețelului a publicat fotografii editate cu acesta, în care apăreau insecte și demoni pe fața victimei, scrie Daily Mail.

Pentru a ajunge la congelator, oamenii legii au trebuit să-și facă loc printre mormane de gunoaie, cauciucuri și plante ofilite.

Anchetatorii au descoperit că mama băiețelului suferea de o tulburare psihică, iar în urmă cu șase luni s-a mutat cu părinții săi în Corowa.  Vecinii de la fosta sa locuință au declarat că erau îngrijorați pentru soarta lui Kylie, mai ales de când au aflat că este însărcinată. Mulți s-au oferit să o ajute, însă au declarat că femeia i-a refuzat.

Mama băiețelului decedat a fost reținută, dar mai târziu, polițiștii au eliberat-o fără a-i aduce alte acuzații.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Cadavrul unui bebeluș a fost descoperit în congelatorul din locuința bunicilor. În urmă cu 2 săptămâni, mama publicase fotografii tulburătoare cu micuțul