Antena Meniu Search
x

Calvarul unei românce din Italia, după ce şi-a dat întâlnire pe internet cu un compatriot. Bărbatul voia să o ucidă cu orice preţ

Un român cu domiciliul în Misano Adriatico, regiunea Emilia-Romagna, Italia, a fost arestat pentru tentativă de omor la Modena, sâmbătă, după ce a vrut să o ucidă pe o româncă cunoscută pe un site de întâlniri. Din primele informaţii, omul era nemulţumit de faptul că îi erau respinse avansurile. 

de Redactia Observator

la 22.12.2022, 11:24

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Sâmbăta trecută, bărbatul a ajuns cu trenul la Modena cu intenția de a ucide pe româncă. A fost oprit în gară de poliția feroviară, în timp ce ascundea un cuțit. Omul se îndrepta către femeia pe care a cunoscut-o online, cu intenția clară de a o omorî, notează Il Resto del Carlino.

Calvarul prin care a fost nevoită să treacă românca

Potrivit investigațiilor, cei doi se cunoscuseră pe un site matrimonial, dar românca a devenit suspicioasă din cauza mai multor ieşiri agresive ale bărbatului, dar şi pentru că era extrem de insistent, aşa că a decis să anuleze întâlnirea pe care au stabilit-o la Modena.

Din acel moment, explică procuratura, bărbatul a devenit protagonistul amenințărilor cu moartea la adresa femeii. El îi trimisese și un videoclip intimidant,  mânuind un cuțit. Apoi a decis să o urmărească personal. În timpul călătoriei cu trenul, bărbatul și-a mărturisit însă intențiile altor persoane prin telefon în limba română, conversație pe care un minor prezent a înțeles-o, cunoscând limba.

Autorităţile au fost alertate de urgenţă. Ajuns la Modena, bărbatul a fost aşteptat de poliția feroviară. Avea asupra sa un cuțit mare de bucătărie și un alt obiect tăios. Mama românului a confirmat anchetatorilor antecedentele judiciare ale fiului său în țara de origine. Bărbatul a fost arestat sub acuzația de tentativă de omor și dus la închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Calvarul unei românce din Italia, după ce şi-a dat întâlnire pe internet cu un compatriot. Bărbatul voia să o ucidă cu orice preţ