Antena Meniu Search
x

Foto "Când s-a ridicat la ceruri ningea" Destin tragic pentru o fetiță de 6 ani, după ce mama ei a observat că se uita ciudat, în UK

Acacia Surridge-Hill, o fetiță de doar șase ani din Marea Britanie, a murit după un diagnostic cumplit primit în urmă cu mai bine de un an. Totul s-a întâmplat după ce mama ei a observat o grimasă ciudată pe față, în timp ce stateau împreună la o masă de familie. Mai mult, copila părea că se uită ciudat, semn că ar fi putut avea o problemă neurologică. Au urma luni întregi de calvar.

de Redactia Observator

la 09.12.2021, 17:22

Povestea micuței Acacia Surridge-Hill, fană devotată Frozen, este una pe cât de simplă pe atât de tragică. Într-o zi oarecare, în timpul unei mese în familie, mama ei a observat că se uită ciudat și că fața a suferit mici modificări, moment în care s-a decis să o ducă la medic, pentru investigații. Iar vestea a căzut ca un trăsnet.

După o analiză pe computerul tomograf specialiștii au aflat că suferea de o formă rară și incurabilă de cancer la creier. Se întâmpla în septembrie 2020, iar cel mai optimism prognostic era de 12 luni de viață, dat fiind faptul că tumoarea se localizase într-o zonă inoperabilă și avansa agresiv.

Fetița de 6 ani din Marea Britanie a murit liniștită, fără dureri

"A fost diagnosticată în septembrie anul trecut și ne-au spus că ar mai avea 12 luni de trăit, deși probabil mai puțin, șase sau nouă luni. A fost foarte curajoasă și foarte luptătoare. Acum trei săptămâni ne-au spus medicii că este vorba de zile / săptămâni de viață, așa că știam că va veni, deși nu știam când. A stat acasă cu noi și am avut grijă de ea. Nu am vrut să fie fără familie și fără prieteni aproape. Își pierduse toată mobilitatea și era complet paralizată. Avea un mic scaun de sprijin care era ca un mic tron pentru ea. Acolo stătea în timpul zilei și noaptea o luam cu noi. Spre sfârșit a fost foarte tăcută și adormită, ceea ce nu s-a părut ciudat pentru că era ca un vârtej prin casă. Nu a avut dureri, s-a dus foarte liniștită...", a povestit mama ei, Carly, pentru Stoke Sentinel.

O coicidență stranie la moartea micuței Acacia Surridge-Hill

"A fost mereu o stea, strălucea puternic și asta face și acum. Era adorabilă și prietenoasă. Era o fetiță minunată și sunt foarte, foarte mândră de ea. Nu aș fi putut fi mai mândră. Acacia iubea Disney și preferatele ei erau Anna și Elsa din Frozen. Sâmbătă, când s-a ridicat la ceruri, ningea, ceea ce e fost perfect. Așa s-a nimerit să fie. A fost mica noastră prințesă de gheață și ne vom gândi mereu la ea când ninge", a mai spus femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » "Când s-a ridicat la ceruri ningea" Destin tragic pentru o fetiță de 6 ani, după ce mama ei a observat că se uita ciudat, în UK