Antena Meniu Search
x

"Chiar nu-mi pasă. M-ați dezamăgit". Un bărbat a sunat poliţie, înainte să se arunce de pe o pasarelă în fața mașinilor, în UK. Era cercetat pentru abuz domestic

Caz cutremurător! Un bărbat din Anglia a sunat la poliție înainte de a se arunca de pe o pasarelă, spunând că autoritățile l-au adus în acea situație.

de Redactia Observator

la 23.05.2023, 20:56

Un bărbat a sunat poliţie, înainte să se arunce de pe o pasarelă în fața mașinilor, în UK. Era cercetat pentru abuz domestic
Un bărbat a sunat poliţie, înainte să se arunce de pe o pasarelă în fața mașinilor, în UK. Era cercetat pentru abuz domestic - Profimedia

Nicholas Boulton a sărit de pe pasarela cu două șosele din Talke, Staffordshire. La acel moment, era cercetat în libertate pentru abuzul domestic. Într-un ultim apel al bărbatului cu autoritățile, care nu a conținut mai mult de 19 cuvinte din partea lui, a fost făcut cu doar câteva minute înainte de moartea sa. Bărbatul de 64 de ani i-a spus unui dispecer: „Chiar nu-mi pasă. M-ați dezamăgit”, relatează Mirror.

Cu câteva ore înainte de a-și încheia socotelile cu viața, Nicholas a fost audiat de poliție și eliberat.  Nici Poliția din Staffordshire, nici Serviciul de Ambulanță din West Midlands nu au făcut nimic care ar fi putut cauza moartea tragică a domnului Boulton, a constatat audierea. După ce s-a aruncat, Nick, așa cum îi spuneau apropiații, a fost călcat de o mașină și a suferit o „leziune cerebrală devastatoare”, decedând mai târziu în acea zi.

S-a sinucis, după ce a dat vina pe autorităție pentru faptele sale

Bărbatul era cercetat după ce ar fi fost agresiv cu soția sa. Polițiștii l-au găsit în casă, beat, iar soția lui spunea că a fost lovită de el.

Le-a explicat ofițerilor că suferea de depresie. A spus că nu are gânduri de sinucidere. A fost eliberat la ora 11.46 în acea dimineață. În seara următoare, la ora 20.12, a fost arestat pentru agresiune după un alt apel și a fost dus la spital. A doua zi, la ora 7.11, a intrat în arestul poliției. La ora 16.39, a fost eliberat. La ora 12:14, pe 28 decembrie, ofițerii de la poliția din Staffordshire au primit un apel de la Nick, care spunea: „Bună. Am sunat doar să-mi iau rămas bun. Chiar nu-mi pasă. M-ați dezamăgit”. Poliția a făcut tot ce a putut, dar nu a reușit să ajungă la el la timp. Este regretabil, dar nu găsesc greșeli ale poliției ca răspuns la apelul său de rămas bun”, a spus un polițist.

Era foarte drăguț și grijuliu. Îi plăcea foarte mult animalele. Din păcate, din cauza depresiei și a alcoolului, asta l-a schimbat. Acesta nu a fost adevăratul Nick", a spus un membru al familiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "Chiar nu-mi pasă. M-ați dezamăgit". Un bărbat a sunat poliţie, înainte să se arunce de pe o pasarelă în fața mașinilor, în UK. Era cercetat pentru abuz domestic