Antena Meniu Search
x

Copil mort după ce a fost înțepat de un scorpion galben, în timp ce se încălța, în Brazilia. A făcut 7 atacuri de cord

Înțepat de un scorpion când se încălța, un copil a murit după 7 atacuri de cord. Băiețelul din Anhembi, statul São Paulo, Brazilia, se pregătea să meargă într-o excursie cu cortul când a simțit înțepătura.

de Redactia Observator

la 03.11.2022, 18:29

scorpion galben brazilian
Copil mort după ce a fost înțepat de un scorpion galben, în timp ce se încălța, în Brazilia. A făcut 7 atacuri de cord - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Luiz Miguel Furtado Barbosa se pregătea să meargă în excursie cu cortul, alături de familie, când a simțit o înțepătură la picior, potrivit Newsflash. "Imediat ce s-a încălțat, a țipat de durere", a declarat mama băiatului, Angelita Proenca Furtado, pentru agențiile de știri locale.

"Cum nu găseam ce îl înțepase, am continuat să căutăm. Dar piciorul lui a început să se înroșească și spunea că durerea se accentua", a spus ea: "Atunci m-am gândit că e un scorpion și că trebuie să îl găsesc pentru a afla ce fel de scorpion este".

Scorpionul galben, responsabil pentru cele mai multe înțepături mortale, în America de Sud

Familia a găsit un scorpion galben brazilian sau Tityus serrulatus, responsabil pentru cel mai mare număr de înțepături fatale din America de Sud, transmite Mediafax.

Angelita și soțul ei, Eraldo Barbosa, l-au dus imediat pe copil la spital, unde inițial starea lui s-a îmbunătățit. Apoi, medicii l-au sedat pe copil, spune mama lui, pentru că era foarte agitat. În scurt timp, băiatul a suferit 7 atacuri de cord și a murit două zile mai târziu.

Orașul a raportat că a înregistrat un total de 54 de incidente în care au fost implicați scorpioni de la începutul anului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Copil mort după ce a fost înțepat de un scorpion galben, în timp ce se încălța, în Brazilia. A făcut 7 atacuri de cord