Antena Meniu Search
x

"Copilul este problema". A vrut să angajeze un asasin ca să-i ucidă fiul de 3 ani. Cum a fost prinsă tânăra de 18 ani din SUA

Caz revoltător în SUA. O mamă a încercat să angajeze un asasin pentru a-i ucide fiul de 3 ani. Femeia a contactat asasinul pe un site, acolo unde i-a cerut să-i ucidă copilul.

de Redactia Observator

la 31.08.2023, 15:49

A vrut să angajeze un asasin, ca să-i ucidă fiul de 3 ani
A vrut să angajeze un asasin, ca să-i ucidă fiul de 3 ani - FOX26

Jazmin Paez, în vârstă de 18 ani, a fost arestată pe 18 iulie după ce a contactat online un asasin pentru a-i cere acestuia să-i omoară copilașul de doar 3 ani. Femeia i-a trimis bărbatului chiar și o poză cu micuțul și adresa la care locuiau, potrivit Today.

Totul a ieșit la iveală după ce creatorul site-ului de pe care a fost contactat asasinul a alertat autoritățile. Ca să o prindă pe tânăra cu minte criminală, un polițist s-a dat drept asasin și a început să-i trimită mesaje acesteia. Tânăra a fost de acord să-i plătească „asasinului” suma de 3.000 de dolari.

A vrut să-și ucidă fiul de 3 ani

Luni, Gamaliel Soza, în vârstă de 18 ani, a fost arestat și este acuzat de conspirație în vederea comiterii unei crime. El a luat legătura cu Jazmin prin mesaje, acolo unde au discutat despre cum să-l ucidă pe cel mic.

Copilul este problema. Sper să vezi că tot ce mi-am dorit a fost să te eliberez. Ți-am spus despre copil. Nu vei face nimic”, se arată în declarația pe propria răspundere.

Fă-o și mă voi gândi dacă să mă întorc”, i-a spus Gamaliel fetei, făcând-o să creadă că dacă aceasta va ucide copilul, el se va întoarce la ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Copilul este problema". A vrut să angajeze un asasin ca să-i ucidă fiul de 3 ani. Cum a fost prinsă tânăra de 18 ani din SUA