Antena Meniu Search
x

Crimă cu sânge rece din cauza unei note proaste. Doi adolescenţi şi-au torturat şi ucis cu bestialitate profesoara de spaniolă drept răzbunare, în SUA

Crimă cu sânge rece! Doi liceeni din Iowa și-au ucis profesoara de spaniolă, anul trecut, drept răzbunare pentru o notă proastă pe care i-a dat-o unuia dintre adolescenți, au dezvăluit, marți, procurorii în documentele judecătorești. Tinerii îşi aşteaptă acum sentinţa, după ce detalii înfiorătoare au ieşit la iveală. 

de Redactia Observator

la 02.11.2022, 18:39

Doi adolescenţi şi-au torturat şi ucis cu bestialitate profesoara de spaniolă
Doi adolescenţi şi-au torturat şi ucis cu bestialitate profesoara de spaniolă - Facebook; Daily Mail

Noile detalii scot în lumină un posibil motiv pentru prima dată de când Willard Miller și Jeremy Goodale au fost arestați și acuzați de uciderea profesoarei lor, Nohema Graber, în vârstă de 66 de ani, în micul oraș Fairfield, pe data de 2 noiembrie 2021.

Miller se întâlnise cu Graber la liceul Fairfield pentru a discuta despre notele lui slabe chiar în după-amiaza crimei ei, au descoperit anchetatorii. Mai târziu în acea zi, profesoara a condus până la un parc unde facea plimbări zilnice după școală. O zi mai târziu, trupul acesteia a fost găsit ascuns sub o prelată, notează New York Post

Anchetatorii cred că Miller și Goodale, care aveau amândoi 16 ani la acea vreme, au bătut-o până la moarte cu o bâtă de baseball, iar mai târziu s-au lăudat cu asta pe rețelele de socializare. Miller le-a spus oamenilor legii că era frustrat de modul în care femeia preda spaniolă și a fost supărat că nota mică pe care i-a dat-o îi scădea media generală. Miller a negat orice implicare în moartea cadrului didactic, dar ''a declarat ulterior că știa toate detaliile, dar nu a participat''. De asemenea, acesta a încercat să deturneze autorităţile, spunând că a văzut un grup de copii mascaţi care transportau cadavrul victimei. 

Adolescenţii s-au dat singuri de gol

Însă, martorii susţin au văzut doi bărbați care conduceau duba femeii afară din parc, la mai puțin de o oră după sosirea acesteia. Furgoneta a fost abandonată la capătul unui drum de ţară. Goodale s-ar fi lăudat cu crima unui prieten de pe Snapchat. Un martor a oferit fotografii ale unei conversații cu adolescentul, discuţii care îl incriminau şi pe prietenul său. 

Ambii băieți, care acum au 17 ani, vor fi judecați ca adulți. Procesul lui Miller este programat să înceapă pe 20 martie în Council Bluffs, iar procesul lui Goodale va începe pe 5 decembrie la Davenport.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Crimă cu sânge rece din cauza unei note proaste. Doi adolescenţi şi-au torturat şi ucis cu bestialitate profesoara de spaniolă drept răzbunare, în SUA