Antena Meniu Search
x

Crimă înfiorătoare la Nisporeni. Şi-a ucis soţia cu toporul, deşi avea interdicţie să se apropie de ea

Crimă de-a dreptul înfiorătoare. Un bărbat de 58 de ani şi-a ucis soţia, după ce a lovit-o cu toporul în cap. Femeia nu a avut nicio şansă să supravieţuiască.

de Monica Palade

la 08.12.2021, 16:58

Crimă înfiorătoare la Nisporeni. Şi-a ucis soţia cu toporul, deşi avea interdicţie să se apropie de ea - Shutterstock

Incidentul a avut loc într-o localitate din Nisporeni din Republica Moldova. Culmea, bărbatul avea interdicţia de a se apropia de ea, după ce femeia obţinuse ordin de protecţie cu o zi înainte. Potrivit poliției, acesta se afla la evidența IP Nisporeni „ca agresor de familie pentru comportamentul față de soție”, informează unimedia.info.

I-a dat cu toporul în cap

Bărbatul băuse bine şi se certase cu femeia, în vârstă de 56 de ani. Nu a stat mult pe gânduri şi i-a aplicat două lovituri în regiunea capului. Medicii nu au mai putut face nimic decât să constate decesul.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru crimă cu premeditare, pentru care bărbatul riscă închisoare între 15 - 20 de ani sau chiar pe viaţă. Totodată, el este acuzat şi de încălcarea ordonanței de protecție emise de instanța de judecată Ungheni la 06.12.2021.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Crimă înfiorătoare la Nisporeni. Şi-a ucis soţia cu toporul, deşi avea interdicţie să se apropie de ea