Antena Meniu Search
x

Foto Cristian, un român din Bihor, a fost înjunghiat mortal în Germania. "Familia are nevoie de ajutor pentru a fi repatriat în țară"

A plecat în Germania pentru o viaţă mai bună, dat destinul lui Cristian s-a frânt brusc, după ce a fost înjunghiat mortal de o persoană rămasă neidentificată.

de Monica Palade

la 02.01.2023, 17:23

Acum, oamenii din Girișu de Criș, judeţul Bihor, încearcă să îi ajute familia pentru aducerea trupului său în ţară. Pe grupul de Facebook al comunităţii, un localnic anunţă că se fac donaţii la magazinele din comună şi chiar a postat o fotografie în acest sens.

Se strâng bani pentru repatriere

„Dragi consăteni, Bărnițiu Cristian fiu al comunei noastre a avut parte de un sfârșit tragic în Germania fiind înjunghiat de o persoană neidentificată. Familia are nevoie de ajutorul nostru pentru a fi repatriat în țară, costurile fiind foarte mari.

Mâine voi merge la magazinele din comună pentru a face o urnă pentru donații. Haideți să fim alături de familia greu încercată și fiecare după posibilități să donăm pentru repatrierea lui Cristian. Vă mulțumesc anticipat și vă doresc un An Nou Fericit!”, a scris localnicul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Cristian, un român din Bihor, a fost înjunghiat mortal în Germania. "Familia are nevoie de ajutor pentru a fi repatriat în țară"