Antena Meniu Search
x

Video Cum arată cele mai lungi unghii din lume. Măsoară 13 metri si au intrat în Cartea Recordurilor

Diana Armstrong este femeia cu cele mai lungi unghii din lume. Manichiura femeia are o lungime adunată egală cu 13 metri. Unghiile ei, mai lungi decât un autobuz cu etaj, au doborât un nou record mondial Guinness.

de Antonia Roşu

la 04.08.2022, 07:50

Vezi și

Diana, în vârstă de 63 de ani, a fost nevoită să îşi adapteze stilul de viaţă în funcţie de manichiură. Ea a renunțat la condus după ce unghiile nu mai încăpeau în autovehicul şi trebuia să le scoată pe geam. Astfel, Diana nu poate vizita saloanele, potrivit The Sun.

„Chiar și când eram mică, aveam întotdeauna unghiile mai lungi”, a declarat femeia, care nu le-a mai tăiat de 25 de ani. „Copiii mei nu au știut niciodată de ce le cresc. Nu am spus nimanui.”

Fiica ei, Latisha, obişnuia să îi îngrijească unghiile în fiecare weekend. Din păcate, aceasta a murit în 1997, la 16 ani, din cauza unui atac de astm. Chiar cu o zi înainte de a muri, cele două şi-au petrecut timpul lustruind unghiile Dianei. După decesul ei, mama nu a mai suportat să le taie.

Recordul doborât se datorează efortului din partea familiei

Manichiuristele refuză să le atingă, așa că nepoții ei sunt cei care ajută la întreținerea lor. În medie, întreţinerea durează cinci ore.

Diana a depășit manichiura deţinătoarei recordului anterior cu aproape 6 metri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Cum arată cele mai lungi unghii din lume. Măsoară 13 metri si au intrat în Cartea Recordurilor