Antena Meniu Search
x

Dans pe ambulanţe, după ce opt oameni au murit la concertul lui Travis Scott din SUA. Tragedie la Astroworld

Cel puţin opt persoane au murit şi mai multe au fost rănite după ce oamenii s-au călcat în picioare la propriu, vineri seară, la festivalul de muzică Astroworld din Statele Unite. Ulterior, pe reţelele de socializare au fost postate imagini cu fani ai artistului Travis Scott, care dansează pe ambulanţele chemate la faţa locului.

de Redactia Observator

la 06.11.2021, 18:21

- Twitter

Cel puțin opt persoane au murit și mai multe au fost rănite în urma unei busculade la deschiderea festivalului de muzică Astroworld. Fanii s-au năpustit spre scenă, au anunțat autoritățile americane. Totuşi, nici măcar această tragedie nu i-a făcut pe unii fani să pună pauză distracţiei. Pe reţelele de socializare au apărut imagini cu oameni dansând pe ambulanţele chemate la faţa locului, scene care au stârnit indignare şi comentarii agresive, relatează Mirror

Opt persoane au murit la concertul lui Travis Scott

Șeful pompierilor din Houston, Samuel Peña, a confirmat cifrele privind numărul victimelor la o conferință de presă organizată sâmbătă dimineață. "Mulţimea a început să se mişte în faţa scenei. Asta a creat un început de panică iar mai multe persoane au fost rănite", a declarat şeful pompierilor din Houston, Samuel Pena„Sunt cel puţin opt decese confirmate în această seară şi mai mulţi răniţi”, a indicat el, precizând că 17 persoane au fost transportate la spital, între care 11 victime cu stop cardiac.

Pompierii au dus la spital 17 persoane, 11 dintre ele fiind în stop cardiac

Pe acelaşi subiect

Peña a declarat că, vineri, în jurul orei 21.00, mulțimea care se adunase pentru un spectacol al rapperului Travis Scott a început să se împingă spre partea din față a scenei, provocând panică. Oamenii au căzut inconștienți, iar haosul a escaladat până la ora 21.38, când a fost declanșat un "incident cu victime în masă", a spus el. Nu este, deocamdată, clar ce a provocat dezastrul. "Cred că este foarte important ca niciunul dintre noi să nu speculeze. Nimeni nu are toate răspunsurile încă", a declarat șeful poliției din Houston, Troy Finner.

Astroworld a fost anulat, în urma incidentului

The Houston Chronicle a declarat că Scott s-a oprit de mai multe ori în timpul spectacolului de 75 de minute când a observat busculada și a cerut paznicilor să se asigure că spectatorii sunt bine. Poliţia a anunţat că AstroWorld Festival Music din Houston, Texas, a fost anulat. La eveniment, participau aproximativ 50.000 de persoane. Mai multe persoane au fost victime ale supradozelor de fentanil, opt persoane au murit, 23 spitalizate şi 300 au primit îngrijiri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Dans pe ambulanţe, după ce opt oameni au murit la concertul lui Travis Scott din SUA. Tragedie la Astroworld