Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"De ce naiba bați așa? Mă uit la fotbal”. Curier din UK, bătut cu brutalitate de un bărbat pentru că a sunat la ușă când el se uita la meci

Incient șocant în Anglia. Un bărbat a bătut cu brutalitate un curier care venise să-i livreze un colet, pentru că a bătut la ușa și l-a deranjat pe agresor când se uita la meci. 

de Redactia Observator

la 07.07.2024 , 18:25

Curier din UK, bătut cu brutalitate de un bărbat pentru că a sunat la ușă când el se uita la meci Curier din UK, bătut cu brutalitate de un bărbat pentru că a sunat la ușă când el se uita la meci - Shutterstock

Colin Hunt și-a pierdut cumpătul după ce cineva i-a bătut la ușă, când acesta se uita la meci. Bărbatul s-a năpustit asupra curierului care venise să-i livreze un colet și l-a lovit cu pumnii, provocându-i răni grave.  Bărbatul de 63 de ani, din Henry Street din Goole, a negat că a agresat șoferul, dar a fost condamnat la scurt timp după proces, potrivit Mirror.

A bătut un curier pentru că a sunat la ușa când el se uita la meci

Șoferul s-a dus acasă la Colin ca să-i livreze coletul, însă a spus că auzea strigăte puternice din interior. Bărbatul a apărut la fereastră înainte de a deschide ușa cu forță și nervos. L-a întrebat pe curier: „De ce naiba bați așa? Mă uit la fotbal”.

Articolul continuă după reclamă

„Merg la serviciu în fiecare zi și nu mă aștept să fiu agresat de un client pentru că am livrat ceea ce a cerut să fie livrat”, a spus bărbatul.

Colin Hunt se apără și a susținut că bărbatul l-a scuipat și asta l-a înfuriat. Drept pedeapsă, bărbatul a primit 150 de ore de muncă în folosul comunității și a fost obligat să plătească daune de 705 lire sterline.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Mapamond » "De ce naiba bați așa? Mă uit la fotbal”. Curier din UK, bătut cu brutalitate de un bărbat pentru că a sunat la ușă când el se uita la meci