Antena Meniu Search
x

Declarat mort de echipajul de salvare după ce i s-a făcut rău la muncă, un gunoier din Franța s-a trezit la viață în sacul mortuar

După ce a făcut un atac de cord în timp ce se afla la lucru, un gunoier a fost declarat mort de echipajul de salvare venit să îi acorde primul ajutor.

de Redactia Observator

la 07.04.2022, 09:14

Declarat mort de echipajul de salvare, un bărbat din Franța s-a trezit la viață în sacul mortuar - Shutterstock

Nu mică le-a fost uimirea salvatorilor, când câteva zeci de minute mai târziu au văzut că sacul mortuar în care se afla bărbatul, angajat al companiei Sepur din Franța, se mișcă. Omul s-a trezit la viață, informează Le Parisien.

Fenomenul Lazăr

Nu a fost vorba de un diagnostic greșit, ci de fenomenul Lazăr. Un caz extrem de rar, însă cunoscut în lumea medicală. Deși semnele vitale i-au revenit, bărbatul de 66 de ani a rămas însă în comă profundă.

O sursă medicală a declarat pentru publicația franceză că toate datele indicau decesul: „Nu am reușit să îi readucem pulsul și scanarul, mpnitorul care arăta parametri vitali precum ritmul cardiac, a confirmat asta”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Declarat mort de echipajul de salvare după ce i s-a făcut rău la muncă, un gunoier din Franța s-a trezit la viață în sacul mortuar