Antena Meniu Search
x

Descoperire macabră în parcarea unui hotel. Un turist australian a fost găsit mort, după ce s-ar fi aruncat de la etajul 17, în Thailanda

Tragedie într-un oraş din Thailanda. Un turist australian şi-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la etajul al 17-lea al hotelului în care era cazat.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 09.08.2022, 09:44

Descoperire macabră în parcarea unui hotel. Un turist australian a fost găsit mort, după ce s-ar fi aruncat de la etajul 17, în Thailanda
Descoperire macabră în parcarea unui hotel. Un turist australian a fost găsit mort, după ce s-ar fi aruncat de la etajul 17, în Thailanda - Shutterstock

Poliţia şi paramedicii au fost chemaţi să intervină, luni, la un hotel din centru oraşului Pattaya, Thailanda, după o descoperire macabră. Cadavrul unui bărbat de 40 de ani a fost găsit în parcarea hotelului, corpul prezentând răni grave cauzate de cădereade la etaj, scrie Daily Mail. 

Medicii au încercat să îl resusciteze minute în şir însă nu i-au putut salva viaţa. În cele din urmă, australianul a fost declarat decedat.

Poliţiştii investighează cazul, însă nu cercetează moartea ca fiind una suspectă. O examinare în camera de hotel, dar şi a lucrurilor din interior nu a evidenţiat niciun fel de luptă, potrivit autorităţilor.

„Căutând în camera lui, se aflau pașaportul defunctului și o valiză în cameră”, a spus inspectorul general adjunct al secției de poliție din Pattaya, Amornthep Petchtim.

Ministerul afacerilor externe a confirmat marţi că oferă asistenţă consulară familiei bărbatului decedat şi a transmis un mesaj de condoleanţe pentru fmilia îndurerată.  „Transmitem cele mai profunde condoleanțe familiei. Din cauza obligațiilor noastre de confidențialitate și din respect pentru familie, nu putem oferi comentarii suplimentare.”, a spus un purtător de cuvânt.

Cumplita tragedie vine la doar câteva săptămâni după ce un alt turist australian Joshua James Connell, în vârstă de 19 ani, a murit după ce a căzut la 15 metri de pe terasa piscinei hotelului său din oraşul Phuket.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Descoperire macabră în parcarea unui hotel. Un turist australian a fost găsit mort, după ce s-ar fi aruncat de la etajul 17, în Thailanda