Antena Meniu Search
x

Descoperire macabră: Un tânăr a găsit un bebeluş mort în congelatorul vecinilor. Două englezoaice au fost arestate

Descoperire înfiorătoare: Angajatul unui magazin a găsit un copil mort într-o pungă de plastic care fusese depozitată într-un congelator aflat la casa unui vecin.

de Redactia Observator

la 17.12.2021, 18:50

Două englezoaice au fost arestate
Două englezoaice au fost arestate - Shutterstock

Darnell Jackson, în vârstă de 23 de ani, s-a grăbit la casa din South Yorkshire, în jurul prânzului, după ce partenera sa Carol Hirst, în vârstă de 28 de ani, i-a spus că a văzut un copil mort acolo. Poliția a fost chemată la proprietatea din Rossington, Doncaster, la scurt timp după aceea, la 12:15, dar copilul a fost declarat, din păcate, decedat la fața locului.

Poliţiştii au arestat două femei

Două femei, în vârstă de 17 și 45 de ani, au fost arestate de atunci sub suspiciunea de crimă și rămân în custodia poliției. Domnul Jackson a spus: ''Am crezut că trebuie să spună adevărul, dar a trebuit să mă duc să verific pentru mine. Carol mi-a spus - e un copil mort - și atunci a închis. Am stat la telefon cu poliția și a trebuit să trec prin prima sufragerie. Am trecut prin a doua cameră de zi și am văzut punga de plastic care fusese scoasă din congelator. Am luat literalmente punga pentru a arunca o privire și imediat mi-am dat seama că era un copil mort''. 

Partenera lui, doamna Hirst, a spus: ''Am fost traumatizată de ceea ce văzusem și a trebuit să vin acasă și să-mi văd copilul, Ivy Marie Jackson''.

Oamenii legii efectuează cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat. Oamenii legii le-au cerut oamenilor să evite zona, iar publicul să nu speculeze circumstanțele din jurul morții bebelușului. Oricine are informații care ar putea ajuta la anchetele poliției a fost îndemnat să sune la numărul de urgenţe, relatează Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Descoperire macabră: Un tânăr a găsit un bebeluş mort în congelatorul vecinilor. Două englezoaice au fost arestate