Antena Meniu Search
x

Galerie foto Destin frânt pentru Maria, o fetiţă de 11 ani. Tatăl ei a găsit-o moartă sub pat, după ce un străin ar fi bătut la ușa casei lor din Texas

Un tată și-a găsit fiica de 11 ani sugrumată sub patul ei, în casa lor din Texas, sâmbătă, în timp ce poliția rămâne nedumerită cu privire la identitatea ucigașului. Fata i-ar fi scris tatălui ei că cineva bate la uşa lor iar acesta i-a spus să nu deschidă.

de Redactia Observator

la 17.08.2023, 10:00

Poliția din Pasadena, Texas, a răspuns apelului în jurul orei 15:00, sâmbătă, cel care a sunat a spus că fiica lui nu mai respira. Paramedicii au declarat decesul fetei, identificată drept Maria Gonzalez, la fața locului. Tatăl fetei, Carmelo Gonzalez, în vârstă de 32 de ani, a găsit-o sub un pat după ce s-a întors acasă de la serviciu, relatează Daily Mail. Oamenii legii au spus că nu a existat nicio intrare forțată în casă și că în prezent nu au niciun suspect. La scurt timp după ce a plecat la muncă, Carmelo a spus că a primit un mesaj de la Maria în care îi spunea că cineva bate la ușa din față.

Marți, șeful poliției din Pasadena, Josh Bruegger, a dezvăluit că tatăl ei a sunat apoi membrii familiei care locuiau în același complex de apartamente pentru a-și verifica fiica. Familia nu a reușit să o găsească, asta până când tatăl ei a venit acasă și și-a găsit copilul decedat.

Fetiţa ar fi fost abuzată înainte să fie ucisă

Cauza oficială a morții copilului de 11 ani a fost stabilită ca asfixiere în urma strangularei și a traumei contondente la cap și gât. O investigație suplimentară a stabilit că și ea a fost agresată sexual.

„În acest moment, alibiul tatălui se verifică, așa că el nu este considerat suspect în această anchetă”, a spus poliţia. Tatăl și fiica locuiau în complexul de apartamente de aproximativ trei luni. Mama fetei locuiește în Guatemala. „Facem tot posibilul pentru a ieși și a rezolva această crimă. Ca și părinte al unui copil, cu siguranță este un motiv de îngrijorare”, a adăugat poliţia. Poliția a prelevat mostre de ADN de la unele persoane care locuiesc în complex, dar spun că obținerea cooperării a fost o provocare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Destin frânt pentru Maria, o fetiţă de 11 ani. Tatăl ei a găsit-o moartă sub pat, după ce un străin ar fi bătut la ușa casei lor din Texas