Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Diabet diagnosticat greşit". O tânără de 25 de ani, finalista unui concurs de miss, a murit singură în apartamentul ei din Anglia

O femeie de 25 de ani a murit de una singură, în apartamentul ei, după ce "medicii nu i-au diagnosticat corect diabetul”.

de Maria Dogaru

la 03.08.2022 , 13:33

O examinare post-mortem a constatat cauza morții ei ca fiind cetoacidoza diabetică
O femeie a murit singură, în apartamenutl ei, după ce medicii i-au diagnosticat greșit boala - Profimedia

Sandra Masozera a murit singură în apartamentul ei, în urma complicațiilor cauzate de diabet, la doar 25 de ani. O anchetă arată că este posibil ca medicii să nu fi reușit să-i diagnosticheze corect starea. Aceasta a fost găsită moartă pe 12 octombrie 2020, în apartamentul ei din sud-estul Londrei, relatează Mirror. „Există dovezi că locuia singură acasă și primea tratament. În urma morții sale au apărut îndoieli cu privire la posibilitatea unui diagnostic neadecvat sau în legătură cu efectele combinate ale medicamentelor asupra corpului ei. De aceea, am motive să cred că moartea acestei domnișoare este nefirească”, a declarat medicul legist, Xavier Mooyaart. O examinare post-mortem a constatat cauza morții ei drept fiind cetoacidoza diabetică, produsă dacă substanțele nocive, numite cetone, se acumulează în organism, când o persoană care suferă de diabet rămâne fără insulină.

Femeia a fost finalista unui concurs de frumusețe din Marea Britanie

Sandra a fost finalista Miss Uganda Marea Britanie în 2016, reprezentând orașul Masaka, iar ancheta a fost amânată în așteptarea unor rapoarte suplimentare. „Odihnește-te în pace veșnică”, a spus Miss Uganda UK într-o postare de pe Twitter. „Am primit cu mare tristeţe vestea că finalista noastră din 2016, Sandra Masozera, a murit. Din păcate, la doar 25 de ani, cu toată viața înaintea ei, a murit brusc luni, 12 octombrie 2020. Cuvintele nu pot explica sentimentul care ne încearcă în acest moment. Ne rugăm pentru familia ei și pentru cei dragi pentru ca Bunul Dumnezeu să-i întărească în aceste vremuri de încercare. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru viața Sandrei. Sandra, fata veselă, plină de viață, mereu zâmbitoare” a declarat organizatorul concursului. 

Articolul continuă după reclamă

O pagină de GoFundMe a fot deschisă pentru a-i ajuta familia să acopere costurile de înmormântare. S-au strâns deja peste 6.700 de lire sterline.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » "Diabet diagnosticat greşit". O tânără de 25 de ani, finalista unui concurs de miss, a murit singură în apartamentul ei din Anglia