Antena Meniu Search
x

Disperat să-și găsească o soție, un burlac a cheltuit sute de lire pe panouri publicitare pentru a-și îndeplini visul

Un tânăr de 29 de ani din Marea Britanie a decis să-și găsească o soție, făcându-și “reclamă” pe panourile publicitare din Birmingham. Bărbatul spune că încă nu și-a găsit parteneria ideală prin metode tradiționale.

de Redactia Observator

la 06.01.2022, 11:35

Disperat să-și găsească o soție, un burlac a cheltuit sute de lire pe panouri publicitare pentru a-și îndeplini visul
Disperat să-și găsească o soție, un burlac a cheltuit sute de lire pe panouri publicitare pentru a-și îndeplini visul - Mohamed Malik

În timp ce mulți tineri apelează la aplicații matrimoniale, site-uri sau grupuri de prieteni pentru a-și găsi parteneri, Muhammad Malik a ales o cale mai puțin convențională. Tânărul de 29 de ani a decis să-și facă “reclamă” pe panourile tradiționale din orașul Birmingham.

“Salvează-mă de la o căsătorie aranjată”, este anunțul lui Malik. De asemenea, tânărul a publicat și site-ul său unde poate fi contactat de către potențialele partenere. 

Într-o înregistrare video, Malik spune că este un antreprenor, pasionat de mâncare, o persoană religioasă care caută o soție musulmană. 

De ce a ales o metodă atât de excentrică de a-și găsi o soție? Britanicul spune că “până acum nu a reușit să-și găsească partenera ideală. Am avut nevoie de un panou publicitar pentru a fi văzut”, scrie CNN. Bărbatul a mai mărturisit că posibilele candidate la inima sa trebuie să fie religioase și să aibă o personalitate plăcută. 

Pe de altă parte, Malik spune că nu este împotriva căsătoriilor aranjate, acestea având un loc special în tradiția islamică, însă el își dorește să găseasă, pe cineva, pe cont propriu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Mapamond » Disperat să-și găsească o soție, un burlac a cheltuit sute de lire pe panouri publicitare pentru a-și îndeplini visul