Antena Meniu Search
x

Doi frați de 7 și 9 ani, găsiți morți într-un lac din Germania, după ce au fost dați dispăruți de părinți

Doi frați britanici de 7 și 9 ani au murit în timp ce înotau într-un lac din Germania. Copiii au fost dați dispăruți de către părinți, cu puțin timp înainte ca tragedia să se producă, relatează Mirror.

de Maria Dogaru

la 26.08.2022, 15:27

Poliția nu a putut spune de ce s-a produs accidentul
Doi frați britanici de șapte și nouă ani, găsiți morți într-un lac din Germania, după ce au fost dați dispăruți - Shutterstock / poză ilustrativă

Frații, în vârstă de 7 și 9 ani, au fost scoși joi seară dintr-un lac de lângă Aachen, lângă granița cu Belgia și Olanda, după ce au fost dați dispăruți de părinți.

Poliția nu a identificat încă ce a dus la producerea unui astfel de incident 

Cadavrele lor au fost găsite ulterior în lacul din Renania de Nord-Westfalia, iar salvatorii au încercat cu disperare să-i resusciteze la fața locului, înainte de a fi transportați cu elicopterul la un spital local. La scurt timp, medicii le-au declarat decesul. Poliția nu a putut spune cum s-a produs accidentul, iar procurorii examinează în prezent dacă există suspiciuni de crimă.

O purtătoare de cuvânt a declarat că ar putea fi o formă de neglijență, dar a subliniat: „Nu ne concentrăm pe nimeni, în special, doar ne facem treaba”.

Pe acelaşi subiect

30 de persoane s-au înecat în acelasi loc, în decurs de câteva luni

Decesele au venit după ce un tânăr de 16 ani a murit recent în aceeași locație. Din ianuarie până în iulie, 30 de persoane s-au înecat în Renania de Nord-Westfalia, unde se află lacul, cu 14 mai multe decât în primele șapte luni ale anului precedent.

Potrivit Societății Germane de Salvare a Vieților (DLRG), 14 persoane s-au înecat în râuri, zece în lacuri și două într-un canal. Celelalte victime au murit într-un pârâu, într-un bazin, într-o piscină sau într-un iaz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Doi frați de 7 și 9 ani, găsiți morți într-un lac din Germania, după ce au fost dați dispăruți de părinți