Antena Meniu Search
x

Dulcea răzbunare: O femeie l-a sedus pe ucigaşul soţului său ani la rând ca să obţină probe împotriva sa. Bărbatul, condamnat la 20 de ani de închisoare, în Columbia

O femeie a decis să lucreze alături de autorităţi ca să-l prindă pe bărbatul responsabil de moartea partenerului său de viaţă.

de Monica Palade

la 28.03.2023, 17:15

Văduva l-a sedus ani întregi pe baronul drogurilor din Columbia, Rubén Darío Viloria Barrios sau Juancho, şi a strâns probe împotriva sa, care au dus la condamnarea sa la peste 20 de ani de închisoare.

L-a sedus pe ucigaşul partenerului său

Columbianca a pus la cale planul de răzbunare împotriva lui Juancho, care a contribuit la uciderea soţului său. Femeia, a cărei identitate este protejată din motive de securitate, l-a făcut pe bărbat să se îndrăgostească de ea și l-a predat autorităților. În toţi aceşti ani, ea a strâns dovezi împotriva sa pe care ulterior le-a transmis oamenilor legii, scrie timesnownews.com.

Femeia a ajutat apoi şi la prinderea sa, după ce i-a dat întâlnire într-un loc unde era aşteptat de oamenii legii. „Conform informațiilor culese de anchetatorii Direcției de Informații, această persoană are antecedente penale de peste 10 ani, făcându-se cunoscută pentru capacitatea sa războinică de coordonare a atacurilor împotriva Forței Publice”.

Aceștia au adăugat că mandatul împotriva baronului include suspiciuni de trafic, fabricare și deținere de droguri. Colonelul Gabriel García a spus că Juancho este, de asemenea, acuzat de fabricarea, traficul și transportul de arme și muniție. Rubén Darío Viloria Barrios a fost condamnat la 22 de ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Mapamond » Dulcea răzbunare: O femeie l-a sedus pe ucigaşul soţului său ani la rând ca să obţină probe împotriva sa. Bărbatul, condamnat la 20 de ani de închisoare, în Columbia