Antena Meniu Search
x

După ce și-a măcelărit soția și bebelușul de trei luni, un tată a înscenat un jaf pentru a scăpa nepedepsit

Shanna Vandewege, o asistentă din Colorado, și bebelușul său au fost uciși de soț. Ulterior, acesta a înscenat un jaf pentru a scăpa nepedepsit. Cei doi soți cunoscuseră la o biserică din orașul natal, scrie The Mirror. 

de Redactia Observator

la 02.01.2022, 10:10

După ce și-a măcelărit soția și bebelușul de trei luni, un tată a înscenat un jaf pentru a scăpa nepedepsit
După ce și-a măcelărit soția și bebelușul de trei luni, un tată a înscenat un jaf pentru a scăpa nepedepsit - Captură video / Youtube

Încă din adolescență, Shanna și-a dorit să devină mamă, iar visul său s-a îndeplinit în momentul în care l-a cunoscut pe Craig la o biserică din oraș. Cei doi s-au căsătorit în 2014, iar după multe încercări și traume suferite din cauza avorturilor, în cele din urmă, în 2016, cei doi au devenit părinți. Însă, nimic nu avea să anunțe tragedia care a urmat, scrie The Mirror.

Pe 15 decembrie 2016, Craig Vandewege a alertat poliția că soția și fiul său sunt morți. Autoritățile s-au grăbit la locul tragediei, unde l-au găsit pe bărbat, așteptându-i cu fața în palme, calm. La prima vedere, locuința părea că a fost jefuită, iar la etaj, imaginile erau înfiorătoare. Paramedicii au descoperit-o pe femeie cu gâtul tăiat, iar bebelușul de doar trei luni se afla în pătuțul său cu aceleași răni mortale. 

Inițial, soțul a cooperat cu polițiștii și le-a răspuns tuturor întrebărilor, însă, ulterior, acesta a cerut să vorbească doar în prezența unui avocat și a refuzat să mai ofere detalii cu privire la tragedia care i-a afectat familia. 

Comportamentul bărbatului le-a dat de bănuit anchetatorilor, mai ales în momentul în care colegii săi au mărturisit că acesta își critica des partenera de viață. Acesta declarase, în perioada în care Shanna era însărcinată, că și-ar dori să o poată împinge pe scări. De asemenea, Vandewege a mărturisit că lua un tratament împotriva anxietății care îi provoca halucinații și de multe ori visa că-și decapitează soția. 

Pe 21 decembrie a fost arestat, după ce poliția l-a arestat pentru condus imprudent. Ulterior, bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viață. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » După ce și-a măcelărit soția și bebelușul de trei luni, un tată a înscenat un jaf pentru a scăpa nepedepsit