Antena Meniu Search
x

Curs valutar

După o ceartă legată de bani cu fosta iubită, i-a sugrumat fetița cu un cablu de încărcător, în SUA. A aruncat apoi cadavrul pe alee: "Sunt un monstru"

Caz macabru în SUA. Un tânăr de 27 de ani a ucis-o pe fetița de doi ani a fostei sale iubite, folosind cablul de la un încărcător de telefon.

de Redactia Observator

la 07.07.2024 , 15:47

După o ceartă legată de bani cu fosta iubită, i-a sugrumat fetița cu un cablu de încărcător roz. A aruncat apoi cadvrul pe o alee După o ceartă legată de bani cu fosta iubită, i-a sugrumat fetița cu un cablu de încărcător roz. A aruncat apoi cadvrul pe o alee - Lansing Police Department

Rashad Maleek Trice, în vârstă de 27 de ani, a făcut mărturisirea șocantă luni la un tribunal din Ingham. El a recunoscut că a ucis-o pe Wynter Cole-Smith și că a atacat-o pe mama ei. Fosta iubită a bărbatului a fost cea care a sunat la poliție și a spus că a fost agresată fizic de Rashad. Ca să se apere de el, femeia l-a înjunghiat însă tot ce a făcut a fost să declanșeze furia bărbatului, potrivit Mirror.

A ucis fetița cu un cablu de încărcător

Bărbatul a înjunghiat-o pe femeie, a agresat-o sexual, apoi a fugit din apartamentul groazei cu fiica ei în vârstă de doi ani. Rashad a furat mașina din fața casei și deși a fost urmărit și găsit de polițiști, a reușit să scape. Autoritățile au găsit „în vehicul o cantitate semnificativă de sânge în concordanță cu rănile de înjunghiere ale lui Trice”, precum și fragmente dintr-un cablu de încărcare roz.

Articolul continuă după reclamă

În mod șocant, trupul neînsuflețit al fetiței a fost găsit în jurul orei 19:00 pe 5 iulie, aruncat pe o alee.

„Cauza morții părea să fie strangularea cu un cablu roz de încărcare a telefonului mobil, care a fost găsit împreună cu cadavrul. Cablul roz de încărcare a telefonului mobil semăna cu bucățile de cablu roz găsite în Chevroletul Impala”, au declarat autoritățile.

Bărbatul își va primi sentința pe 1 august. Rashad a pledat deja vinovat pentru ceea ce a făcut. În discuțiile cu agenții FBI, el a recunoscut că o ceartă despre bani cu fosta lui iubită a escaladat rapid și a dus, în cele din urmă, la crimă. El a spus în mod în timpul interogatoriului: „Sunt deja un monstru. Probabil că îmi voi petrece restul vieții în închisoare”.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Mapamond » După o ceartă legată de bani cu fosta iubită, i-a sugrumat fetița cu un cablu de încărcător, în SUA. A aruncat apoi cadavrul pe alee: "Sunt un monstru"